Holtsmark golf
Tlf: 322 44 999

Herretrening hver torsdag kl 18:30-20:00. Oppstart 18.Mai

Publisert: 09-05-2017 av: Henrik

Holtsmark Herrene ønsker alle nye og gamle medlemmer velkommen til en innholdsrik og spennende golfsesong 2017

I denne gruppen skal vi ha fokus på mye humor, golf skal vare gøy, vi skal spille turneringer, dra på GUTTETUR (prate om alle de lekre damene vi har i klubben), det skal være sosialt, ha fokus på egne arbeidsoppgaver, vi skal jobbe sammen som ett team og alle skal bli inkludert uansett HCP.

Hver torsdag klokken 18:30 samles vi til felles trening, vi kommer til å ha litt forskjellige temaer hver gang, se aktivitets plan/terminliste.                                                                                                                                                                                                             Head Pro Martin vil være tilgjengelig på noen av treningene.

Det er også planlagt en skikkelig manndomsprøve rundt ST.Hansaften, går noen rykter om at det skal arrangeres en turnering hvor det spilles 4 runder samme dag. (Mer info om denne turneringen kommer om ikke så lenge.) Her får du virkelig test din fysiske og ikke minst psykiske form i løpet av en lang dag.

Vi skal også ha en høsttur i slutten av september, sted er ikke avklart (men det står mellom Sverige, Danmark eller Polen) Mer info kommer også her.

Da er det bare å vaske køllene, pusse skoene, stryke skjortene, finne frem favoritt shortsen, putte nok baller i baggen og komme seg ut på treningsfeltet/banen.

Vi ses den 18.mai klokken 18:30 til den første offisielle Herretreningen i Holtsmark Golfklubb 2017. Hvis du lurer på noe, er det bare å ta kontakt med Henrik Franck.

Velkommen alle Herrer i Holtsmark Golfklub

birdie hilsen

Henrik Franck
Leder Herregruppen
Tlf: 466 34 566
e-post: henrikfranck@outlook.com

Våre samarbeidspartnere

Sparebank 1
Avis
Glitre Energi
Energima
Uno X
Nordialog
Kiwi
Subsea Valley
ALD Automitive
Til toppen