Holtsmark golf
Tlf: 322 44 999

Bli med Martin og Per til La Sella i Spania!

Publisert: 18-10-2016 av: Per

1 – 8. april 2017 inviterer Proene Martin Simensen og Per Gullberg fra Holtsmark Golf til golftur til Costa Blanca for å komme i gang med sesongen og være klare til åpning.

NB. Viktig med påmelding før nyttår!

La Sella ligger ved foten av fjellet Montgó, midt mellom Alicante og Valen-cia i nasjonalparken med samme navn. Vil du ta en pause fra golfen har du kort vei til to byer, Denia er den litt større med shopping og noen veldig gode restauranter eller rolige Javea med fine strender.

La Sellas tre nihulls-sløyfer er oppkalt etter tre ulike vinder. Den første sløyfen heter Le beige – Her har man fin utsikt over nasjonalparken og lay-outen gjør at man får brukt for alle køllene. På den andre sløyfen Gregaler det mer vann i spill og den har en spennende avslutning. Den nyeste sløyfen heter Mestral og her får man spektakulær utsikt over havet, Sega-ria- og Montgófjellet. Treningsområdene ligger alle nært klubbhuset.

Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa Hotel får den mest kresne til å trives som fisken i vannet. Hotellet ligger stille og rolig plassert i nasjonal- parken og har alle tenkelige bekvemligheter. Hotellet har bla. flere restau-ranter, treningsrom og et fint SPA. Fra terrassen har man utsikt utover bassenget og kan nyte kvelden med noe godt å drikke i glasset.

For mer info og bestilling se:
www.golfplaisir.no/holtsmarkgolf

Ved spørsmål om reisen kontakt Martin på:
412 65 969 eller Per på: 970 44 164.

Våre samarbeidspartnere

Sparebank 1
Avis
Glitre Energi
Energima
Uno X
Nordialog
Kiwi
Subsea Valley
ALD Automitive
Til toppen