Om Holtsmark Golfklubb

Holtsmark Golfbane er en av Norges mest spennende baner. Den er designet av den internasjonalt berømte golfbanedesigneren Rober Trent Jones II, som har laget mesterskapsbaner over hele verden. Han har selv uttalt at Holtsmark befinner seg i absolutt fremste rekke blant de banene han har signert.

Holtsmark Golfbane fremstår som mektig og krevende, men likevel mildt innbydende. Hullene er godt skjermet fra hverandre, omkranset av skog og raviner, noe som gir utfordringer på alle nivå. Banen beskrives ofte av drevne golfere som en av Norges aller beste.

Anlegget består av en 18 hulls-mesterskapsbane og en slopet 9 hullsbane. Det er en stor drivingrange, hvor de langtslående kan slå 300 meter. En stor og ondulert putting-green gir muligheter for variert trening med putteren. Treningsfeltet består også av gode områder for trening på pitching og chipping, samt bunkerslag.

Etter å ha stått 154 år i Syllingbakken, ble Syllings eldste, faste skole fra 1859, flyttet til Holtsmark Golfbane hvor det nå fungerer som klubbhus. Her er det pro-shop, garderober med dusj, samt et hyggelig samlingslokale. Et stort, moderne kjøkken gir mulighet til å benytte klubbhuset til selskaper, møter og andre arrangementer.

Vedtekter Holtsmark Golf 2017