Nyheter fra Damegolfen

Lag NM Damer er nå tatt ut

Publisert: 22-06-2017 av: Guro

Lag NM  Damer 2 div. 2017 spilles på Onsøy 21-23 Juli. Damene som skal representere Holtsmark Golfklubb er nå tatt ut.

Laget ble som følger:

• Marit Hidle Andresen
  • Anne Schill Gullberg
  • Guro Davis-Tewes

Gratulere så mye og vi ønsker dere lykke til !

Lag NM Damer 2017

Publisert: 08-06-2017 av: Guro

Vi ønsker å invitere våre beste damer i klubben til å representere Holtsmark Golfklubb i Lag NM 2 div. 2017 som spilles på Onsøy 22-23 Juli.

Damelaget består av minimum 2 spillere og maksimum 3 spillere. Vi skal spille 18 hull foursome, 18 hull fourball og 18 hull singel. Lag NM er ikke en individuell turnering men hvor en er sammen om å prestere som ett lag!

De som ønsker å delta i kvalifiseringen inviteres til å spille 18 hull slaggolf onsdag 14.juni og 21.juni kl 17.00 . Møt opp på tee 1.

Det vil være vanlig onsdags trening fra kl 17.00 med bane spill kl 18.00. 10 hull med nærmest pinnen på hull 9 for de som ikke ønsker å delta i kvalifiseringen. Vanlig premieutdeling med egen premie for hull 9.

Møt opp og vi vil få mange gode golf-opplevelser på Holtsmark !

Dame trening onsdag 7 juni

Publisert: 07-06-2017 av: Guro

Vi avlyser dagens trening, pga kraftig regnvær. Vi sees neste onsdag. Følg oss gjerne på vår Facebookside
Holtsmark Damene

Holtsmark Damene møtes hver Onsdag

Publisert: 04-05-2017 av: Guro

Onsdag fra kl 17:00 til 17:45 er det dametrening på Holtsmark.

Med banespill fra kl 18.00 Påmelding i golfbox. Påmeldingsfrist senest mandag kl 18.00. De som foretrekker å spille eplehagen kan velge det. Bare møt opp !

Her fokuserer vi på trivsel og hyggelig samvær. Headpro Martin Simensen blir med annenhver onsdag for å gi de nødvendige tipsene som skal trenes på. Denne gruppen passer for alle nivåer.

Kursstart er 10.05.17 påmelding på Holtsmark Academy . link : http://www.holtsmarkgolf.no/academy/dametrening-pa-holtsmark

Vi ønsker å inkludere alle, og kan inkludere både nybegynnere og de som har jobbet seg ned i handicap.

Vi høster erfaring og lærdom av hverandre for å bli en tryggere og bedre golfer.
Nye og etablerte medlemmer vil få mange gode golf-opplevelser sammen på Holtsmark.
Terminlisten ligger under dokumenter og finnes også i damegarderoben.

Følg oss gjerne på vår Facebookside Holtsmark Damene
Send forespørsel og bli medlem av gruppen.

Her legger vi ut bilder, informasjon om spesifikke dame arrangementer og aktiviteter som skjer.
Deltakeravgift for sesong 2017, alle damer tar med to innpakkede gaver (ca.100kr) en heldig vinner blir trukket ut uavhengig av resultat og egen premie også til nærmest pinnen!

Velkommen,  håper vi sees !

Golf sesongen er i gang, Velkommen!

Publisert: 02-05-2017 av: Guro

Trening i morgen!
Vi viser til info på klubbens nettside om at 18-hullsbanen åpner lørdag 6. mai. Holtsmark Damene starter sesongen med ett par runder på Eplehagen 3.Mai fra kl 18 . Oppvarming og støvtørking av køllene på rangen fra kl 17. Gleder oss, vi sees!
Vel møtt til golfsesongen 2017 !

En kveld med golfreglene

Publisert: 19-04-2017 av: Guro

Holtsmark damene tok en myk start på golf sesongen 2017, i kveld møttes vi på Holtsmark. Takker for en riktig så hyggelig kveld og regler er gøy!
Håper dere ble inspirert til å bruke nettsiden som et verktøy ettersom det finns mange fine filmklipp og quiz eksempler som gjør det lett å lære. . Link til regler og quiz: http://www.randa.org/RulesEquipment/Rules/Quiz

Husk å les definisjonene. Vi sees neste onsdag, da spiller vi eplehagen i følge terminlisten 2017.

Sees på Holtsmark onsdag!

Årets terminliste 2017

Publisert: 05-04-2017 av: Guro

Holtsmark Damene ønsker hjertelig velkommen til alle etablerte og nye medlemmer. Nye golf-opplevelser, sosialt samvær, mestringsfølelse og en fantastisk natur opplevelse får vi på Holtsmark Golfklubb!
Årets terminliste for 2017 er nå lagt ut og dere vil finner den på dame siden, vil også bli å finne i damegarderoben.
Vi velger en myk start på sesongen med regel kveld i klubbhuset 19. April kl 18.00
Velkommen, vi sees på Holtsmark!

Velkommen til Vårmøte 2017

Publisert: 12-03-2017 av: Guro

Holtsmark Damene ønsker alle nye og etablerte medlemmer i klubben velkommen til å delta i gruppens ulike aktiviteter. Inviterer i den anledning til vårmøte på Fornebu golf senter i kafen’s møtelokaler, torsdag 30 mars klokken 18.00
Felles skal vi planlegge golf sesong 2017
Mye spennende og nytt i år .

VELKOMMEN !

Oppstart av damegolfen