Nyheter fra Damegolfen

Klubbmesterskap Damer 2017

Publisert: 14-08-2017 av: Guro

Klubbmesterskap på Holtsmark blir avholdt 26 og 27 august 2017

Åpent for alle klubbens medlemmer og mulighet for alle «damer» til å delta på årets klubbmesterskap som går over to dager. Det spilles 18 hull pr runde.

Klassen «B Damer KM» spiller slagkonkurranse med handicap mellom 0 og 36. . Klassen «E Damer» spiller stabelford.  En kan spille i begge dameklassene om dette er ønskelig.

Påmelding i golfbox

Vi skal sammen få to fantastisk flotte dager på Holtsmark, en god opplevelse med mye spenning og mye bra golf !

VELKOMMEN !

DAMENES RUNDE 12. AUGUST 2017

Publisert: 05-07-2017 av: Guro

HOLTSMARK GOLF KLUBB INVITERER TIL

DAMENES RUNDE
LØRDAG 12.AUGUST 2017

Holtsmark Golfbane fremstår som mektig og krevende, men likevel mildt innbydende. Hullene er omkranset av skog og raviner og godt skjermet fra hverandre, noe som gir utfordringer på alle nivåer. Banen beskrives ofte av
drevne golfere som en av
Norges aller beste.

Vi er stolte over å kunne inviterer alle våre naboklubber til en fantastisk
golf opplevelse, sammen hos oss på Holtsmark.

Flott overraskelse til alle som starter.
Premier for Longest drive og Closest to pin.
Første premie er en ´Make-over day´på Beauty House i Oslo.

Vi spiller 18 hulls turnering stabelford i en klasse fra kl :  10.30
Startavgiften er kr :  300,-
Påmelding i golfbox innen 10/8 kl.1200,

Klikk her for påmelding.

(Startavgiften inkluderer greenfee og lett bevertning etter turneringen)

HJERTELIG VELKOMMEN TIL HOLTSMARK !

Golf i Juli

Publisert: 30-06-2017 av: Guro

Møt opp på Holtsmark på onsdager i juli fra kl 17.00. Det vil ikke være organisert trening men alltid noen damer der.
Bruk gjerne vår Facebook side Holtsmark Damene, inviter hverandre, så har en alltid noen og spille sammen med.
Ønsker alle en riktig god sommer!

onsdag 28. JUNI

Publisert: 27-06-2017 av: Guro

Trening fra Kl 17.00 for de som har mulighet. Vi spiller 9 hull eplehagen! (korthullsbanen)
Vi sees!

Lag NM Damer er nå tatt ut

Publisert: 22-06-2017 av: Guro

Lag NM  Damer 2 div. 2017 spilles på Onsøy 21-23 Juli. Damene som skal representere Holtsmark Golfklubb er nå tatt ut.

Laget ble som følger:

• Marit Hidle Andresen
  • Anne Schill Gullberg
  • Guro Davis-Tewes

Gratulere så mye og vi ønsker dere lykke til !

Lag NM Damer 2017

Publisert: 08-06-2017 av: Guro

Vi ønsker å invitere våre beste damer i klubben til å representere Holtsmark Golfklubb i Lag NM 2 div. 2017 som spilles på Onsøy 22-23 Juli.

Damelaget består av minimum 2 spillere og maksimum 3 spillere. Vi skal spille 18 hull foursome, 18 hull fourball og 18 hull singel. Lag NM er ikke en individuell turnering men hvor en er sammen om å prestere som ett lag!

De som ønsker å delta i kvalifiseringen inviteres til å spille 18 hull slaggolf onsdag 14.juni og 21.juni kl 17.00 . Møt opp på tee 1.

Det vil være vanlig onsdags trening fra kl 17.00 med bane spill kl 18.00. 10 hull med nærmest pinnen på hull 9 for de som ikke ønsker å delta i kvalifiseringen. Vanlig premieutdeling med egen premie for hull 9.

Møt opp og vi vil få mange gode golf-opplevelser på Holtsmark !

Dame trening onsdag 7 juni

Publisert: 07-06-2017 av: Guro

Vi avlyser dagens trening, pga kraftig regnvær. Vi sees neste onsdag. Følg oss gjerne på vår Facebookside
Holtsmark Damene

Holtsmark Damene møtes hver Onsdag

Publisert: 04-05-2017 av: Guro

Onsdag fra kl 17:00 til 17:45 er det dametrening på Holtsmark.

Med banespill fra kl 18.00 Påmelding i golfbox. Påmeldingsfrist senest mandag kl 18.00. De som foretrekker å spille eplehagen kan velge det. Bare møt opp !

Her fokuserer vi på trivsel og hyggelig samvær. Headpro Martin Simensen blir med annenhver onsdag for å gi de nødvendige tipsene som skal trenes på. Denne gruppen passer for alle nivåer.

Kursstart er 10.05.17 påmelding på Holtsmark Academy . link : http://www.holtsmarkgolf.no/academy/dametrening-pa-holtsmark

Vi ønsker å inkludere alle, og kan inkludere både nybegynnere og de som har jobbet seg ned i handicap.

Vi høster erfaring og lærdom av hverandre for å bli en tryggere og bedre golfer.
Nye og etablerte medlemmer vil få mange gode golf-opplevelser sammen på Holtsmark.
Terminlisten ligger under dokumenter og finnes også i damegarderoben.

Følg oss gjerne på vår Facebookside Holtsmark Damene
Send forespørsel og bli medlem av gruppen.

Her legger vi ut bilder, informasjon om spesifikke dame arrangementer og aktiviteter som skjer.
Deltakeravgift for sesong 2017, alle damer tar med to innpakkede gaver (ca.100kr) en heldig vinner blir trukket ut uavhengig av resultat og egen premie også til nærmest pinnen!

Velkommen,  håper vi sees !

Golf sesongen er i gang, Velkommen!

Publisert: 02-05-2017 av: Guro

Trening i morgen!
Vi viser til info på klubbens nettside om at 18-hullsbanen åpner lørdag 6. mai. Holtsmark Damene starter sesongen med ett par runder på Eplehagen 3.Mai fra kl 18 . Oppvarming og støvtørking av køllene på rangen fra kl 17. Gleder oss, vi sees!
Vel møtt til golfsesongen 2017 !

En kveld med golfreglene

Publisert: 19-04-2017 av: Guro

Holtsmark damene tok en myk start på golf sesongen 2017, i kveld møttes vi på Holtsmark. Takker for en riktig så hyggelig kveld og regler er gøy!
Håper dere ble inspirert til å bruke nettsiden som et verktøy ettersom det finns mange fine filmklipp og quiz eksempler som gjør det lett å lære. . Link til regler og quiz: http://www.randa.org/RulesEquipment/Rules/Quiz

Husk å les definisjonene. Vi sees neste onsdag, da spiller vi eplehagen i følge terminlisten 2017.

Sees på Holtsmark onsdag!