Nyheter fra Herregolfen

Vil du representere Holtsmark GK (Herrer) i Lag NM 20-23 juli

Publisert: 13-06-2017 av: Henrik

Helgen 21-23 juli skal Holtsmark delta i Lag NN Herrer 2.divisjon som spilles på Onsøy Golfklubb. Vi trenger da minimum 4 spillere som skal representere klubben denne helgen. Dette er en genial mulighet til å bli bedre kjent med spillere på likt nivå i klubben.         Av erfaring så har vi det veldig gøy på disse turene, da vi bor, sover og spiser og er sammen hele helgen. Har sendt Onsøy GK forespørsel på hyttene ved hull 18, kommer dette i boks blir dette basen hele helgen.

Vår trofaste Kaptein Jon Haugen har nok en gang tatt på seg ansvaret for å passe på gjengen denne helgen:-)

Hvis noen ønsker å være caddie er dere varmt velkomne til dette også:-)

For å være med må du :

• Spille Kvalifisering (2/3 runder)
  • Spille Turneringer  i tiden før LagNM
  • Ha under 10,0 i HCP
  • Være med på Lagtreninger (torsdager 18:30 – 20:00)

Har du mulighet til å være med, tar du kontakt med Henrik på mail:  henrikfranck@outlook.com innen 25.06.2017.

Husk Herretreningen torsdag 8.juni kl 18:30

Publisert: 07-06-2017 av: Henrik

Minner om Herretreningen i morgen torsdag 08.juni klokken 18:30 – 20.00. I morgen er Bjørn Lindberg Bjerke The Boss, Han vil guide dere igjennom chipping, bunker og putting.
Vi ønsker alle Herrer velkommen til en fantastisk økt med mye humor og god golf.

Herretrening hver torsdag kl 18:30-20:00. Oppstart 18.Mai

Publisert: 09-05-2017 av: Henrik

Holtsmark Herrene ønsker alle nye og gamle medlemmer velkommen til en innholdsrik og spennende golfsesong 2017

I denne gruppen skal vi ha fokus på mye humor, golf skal vare gøy, vi skal spille turneringer, dra på GUTTETUR (prate om alle de lekre damene vi har i klubben), det skal være sosialt, ha fokus på egne arbeidsoppgaver, vi skal jobbe sammen som ett team og alle skal bli inkludert uansett HCP.

Hver torsdag klokken 18:30 samles vi til felles trening, vi kommer til å ha litt forskjellige temaer hver gang, se aktivitets plan/terminliste.                                                                                                                                                                                                             Head Pro Martin vil være tilgjengelig på noen av treningene.

Det er også planlagt en skikkelig manndomsprøve rundt ST.Hansaften, går noen rykter om at det skal arrangeres en turnering hvor det spilles 4 runder samme dag. (Mer info om denne turneringen kommer om ikke så lenge.) Her får du virkelig test din fysiske og ikke minst psykiske form i løpet av en lang dag.

Vi skal også ha en høsttur i slutten av september, sted er ikke avklart (men det står mellom Sverige, Danmark eller Polen) Mer info kommer også her.

Da er det bare å vaske køllene, pusse skoene, stryke skjortene, finne frem favoritt shortsen, putte nok baller i baggen og komme seg ut på treningsfeltet/banen.

Vi ses den 18.mai klokken 18:30 til den første offisielle Herretreningen i Holtsmark Golfklubb 2017. Hvis du lurer på noe, er det bare å ta kontakt med Henrik Franck.

Velkommen alle Herrer i Holtsmark Golfklub

birdie hilsen