Nyheter fra Seniorgolfen

Vellykket tur for Seniorene til Vest-Sverige!

Publisert: 07-05-2017 av: Trygve

Sesongåpning i år var lagt til Vest-Sverige. 14 glade seniorer spilte Mjølkerød og Fjellbacka golfbaner. Vi ble godt tatt i mot begge steder. Banene var i god stand og velorganisert. Våren hadde kommet lengere der enn her hjemme.

Stemningen på banene var avslappet og god. Seniorene koste seg som best de kunne, selv om spillet, som vanlig er så tidlig i sesongen, varierte noe..

Været var strålende; sol fra skyfri himmel!

Forlegningen vår var Tanum Gjestgiveri, som også organiserte utslagstidene våre i samarbeid med respektive golfbaner. Gjestgiveriet var et meget hyggelig sted med historie tilbake til 1663. Maten var meget god, vertskapet særdeles hyggelig.

På den måten var grunnlaget for den sosiale delen av turen meget godt lagt til rette.

Og timingen for «treningsleiren» var også perfekt. Et par dager etter hjemkomst kunne vi gå ut og spille på Holtsmark!

En STOR takk til Brit og Gerd for en godt planlagt og vel gjennomført tur!

Bildene: Øverst ser vi fra Mjølkerød; utslaget på hull 1. Roar og Bernhard forbereder utslag fra «gul» mens Gerd og Audhild venter på å få rykke frem til «rød».

Nedenfor til venstre: Vi er på Fjellbacka og ser kanalen som fulgte oss stort sett på hele runden. Her er det hull 18.

Nedenfor til høyre: Tilbake på gjestgiveriet etter endt runde. Varmt og godt i solveggen.

Hurra! 18-hullsbanen åpner 6. mai. Seniorgolfen starter onsdag 10. mai!

Publisert: 01-05-2017 av: Trygve

Vi viser til info på klubbens nettside om at 18-hullsbanen åpner lørdag 6. mai d.å. Veldig gledelig!

Like gledelig er det at Seniorgolfen starter onsdag 10. mai og vil gå alle onsdager fra mai til og med 18. oktober, inkludert juli måned. Se «Terminliste 2017», som du finner under overskriften «Dokumenter» til høyre på denne siden. Terminlisten beskriver også hvilken spillform som benyttes den enkelte onsdag.

Som tidligere er første utslag kl. 10:00. Deretter blir det satt av starttider kl. 10:10, 10:20, 10:30, 10:40 og 10:50. Dersom det ikke er påmeldinger nok til å benytte alle starttider, vil vi frigjøre de som ikke benyttes.

Påmeldinger gjøres ved å gå inn på klubbens nettside under fanen «Turneringer» deretter «Seniorgolf». «Seniorgolf» vil bli lagt inn en av de første dagene.

Frist for påmelding er tirsdager før kl. 17:00.

Oppsett av flighter blir lagt ut tirsdag kveld senest kl. 20:00.

Resultatlisten legges ut onsdag kveld senest kl. 21:00.

Som vanlig blir det kaffe og vaffel og premieutdeling umiddelbart etter at siste flight har kommet inn. Alle betaler kr. 60,- hver gang de spiller. Dette dekker kaffe og vaffel til ProShop med kr. 30,-, mens kr. 30,- går til Seniorgruppen til dekning av premier.

Alle betaler greenfee som medlem unntatt de som har betalt «års-greenfee».

Til slutt minner vi om at fellestreningen starter mandag 8. mai kl. 10:00 og varer til kl. 12:00.

Vel møtt til golfsesongen 2017!

Trening for Seniorgruppen.

Publisert: 26-04-2017 av: Trygve

Fra Martin har vi mottatt følgende informasjon om treningene for Seniorene:

«Første trening blir mandag 08/05/17. Treningen starter kl. 10:00 og holder på til kl. 12:00. Dette er en time lengere varighet enn forrige sesong.

Ledelsen har besluttet at all organisert trening (med unntak av trening for nybegynnere) skal ha en avgift.

Avgiften for Seniorene blir kr. 1.500,- og dekker hele sesongen, d.v.s 15 treninger i månedene mai, juni, august og september.

Det kan også bli aktuelt med trening i juli for de som er hjemme.

Treningene kommer til å bli satt opp på hjemmesidene av Martin. Alle som ønsker å delta på treningene, må melde seg på her.

Det vil være full avgift, kr. 1.500,- for alle som melder seg på før sommerferien. Avgiften dekker også trening i juli måned.

Det er halv avgift for alle som melder seg på etter sommerferien. Denne avgiften dekker ikke trening i juli måned.»

Vi takker Martin for tilbudet. Seniorgruppen ønsker at flest mulig slutter opp om tilbudet. Treningen vil bidra til å gjøre golfopplevelsen enda bedre!

Informasjon fra Seniorgruppen.

Publisert: 30-03-2017 av: Trygve

Fra og med i dag vil Seniorgruppen legge ut informasjon til høyre på denne siden, under «Dokumenter». Her vil dere i første omgang finne «Aktivitetsplan 2017», «Årsrapport 2016» samt referater fra møtene i styringsgruppen i 2017.

Dersom det er spørsmål eller kommentarer til det vi legger ut, kan dere ta kontakt med Trygve; mobil 905 84 723 eller e-post tr-borno@online.no.

Vi ønsker en aktiv dialog, uansett tema eller forslag!

Og så håper vi at våren snart melder sin varme ankomst, slik at vi om ikke så lenge kan begynne å spille på Holtsmark!