Nyheter fra Seniorgolfen

Seniorene; onsdagsgolf og Årsmøte..

Publisert: 27-09-2017 av: Trygve

Vi gjennomførte onsdagsgolfen den 27/09 med 21 deltakere, som er rekord for året!

Det var godt høstvær og gode spilleforhold, selv om banen var våt etter all nedbøren i høst.

Seieren på dagens runde ble delt mellom Gerd Turid Skahjem og Einar Johan Sørum, begge med 35 poeng. Vi gratulerer!

Etter spillet ble Årsmøte for Seniorgruppen avholdt i klubbhuset med 22 fremmøtte. Årsrapport 2017 og regnskap var sendt deltakerne på forhånd.

Etter gjennomgang ble begge deler godkjent av årsmøtet.

Inger Økern, Svein Langørgen og Magne Slåttsveen har ønsket å gå ut av komiteen. De ble alle tre takket av og mottok en gave som takk for innsatsen i 2016 og 2017.

Bernhard J. Veum, Morten Wilhelm Vannum og Tore Evensen ble klappet inn som nye medlemmer. Komiteen vil konstituere seg i neste møte, som blir avholdt medio november 2017.

Formannen i Holtsmark GK, Bjørn Ronde Nicolaisen, deltok på runden og i Årsmøtet. Han hilste fra styret og takket seniorkomiteen og medlemmene for arbeid og aktiviteter gjennomført i 2017.

Årsmøtet ble avsluttet med premieutdelinger og middag.

Seniorgruppens onsdagspill fortsetter så lenge banen er åpen! Første utslag kl. 11:00. Påmmelding i GolfBox innen tirsdag kl. 17:00.

Vi ønsker alle en god golfhøst!

Oppdatering 03/08 — høstsesongen for Seniorene.

Publisert: 31-07-2017 av: Trygve

FRA OG MED DENNE UKEN SPILLER VI TURNERINGER I FORSKJELLIGE FORMER PÅ ONSDAGER!

KLUBBMESTERSKAPET FOR SENIORER AVVIKLES ONSDAG 16/08. UTSLAG KL. 10:00. «SHOTGUNSTART».

PÅMELDINGSFRIST MANDAG 14/08 KL. 17:00.

Spillform: Stableford. Det kåres en mester for damer og en mester for herrer.

Utslagssted: Damer: 47. Herrer: 52 eller 47, valgfritt.

Deltakerne må fylle 56 år i 2017. Videre må deltakerne ha spilt 3 eller flere onsdagsturneringer for Seniorer i 2017.

De 2 beste i hver klasse premieres.

Startkontingent kr. 60,-.

Martin har bekreftet at FELLESTRENINGENE starter opp mandag 07/08 fra kl. 10:00 til 11:30. Martin redegjør for høstens opplegg når vi møtes 07/08.

Vi minner om at Seniorenes TERMINLISTE og AKTIVITETSPLAN finner du på høyre side av nettsiden.

Vi oppfordrer alle til å møte på fellestreningene, onsdagsgolfen og sist, men ikke minst, på klubbmesterskapet for Seniorer!

Hilsen Seniorkomiteen!

Arne Jørstad avsluttet Seniorgolfens sommer med stil, «Hole in one»!!!

Publisert: 26-07-2017 av: Trygve

Arne fotografert utenfor klubbhuset umiddelbart etter bragden, sammen med «støttespillerne» i flighten; Brit Svarstad til venstre, Gerd Turid Skahjem til høyre.

Arne satte et verdig punktum for sommerens Seniorgolf-turneringer med HOLE IN ONE på hull 17.

Slaget var ubeskrivelig, ifølge Arne.. Redskapen var et 7’er jern, ballen en Wilson Deep Red, utslaget var fra tee 47, værforholdene var ideelle..

Arne ser nå frem til å få den plassen han fortjener på klubbhusets «Wall of fame», med skilt i ramme!

Seniorgruppen gratulerer hjerteligst!

Info fra Seniorgruppen.

Publisert: 26-06-2017 av: Trygve

I dag, mandag 26/06/17, ble første halvdel av treningssesongen avsluttet.

Det blir ikke treninger i juli. Oppstart etter ferien er mandag 07/08.

Onsdagsgolfen fortsetter i juli. Vi håper alle som er hjemme/ikke har tatt ferie ennå, tar seg tid til å spille!

Vi spiller Stableford.

Vi ønsker alle seniorer — og øvrige medlemmer i Holtsmark GK — en god golfsommer!