Nyheter fra Seniorgolfen

Seniorgolf i høst.

Publisert: 20-08-2017 av: Trygve

Hei Seniorgolfere!

Onsdag 23. august går dagens premie til den som kommer nærmest hullet på hull 17! Andre resultater premieres ikke.

Påmelding som vanlig inne kl. 17:00 tirsdag 22/08. Flightene settes opp og offentliggjøres senest tirsdag 22/08 kl. 21:00.

Vi spiller Stableford med handicaptellende resultat.

Mandag 21/08 er det som vanlig fellestrening på driving rangen kl. 10:00 — 12:30.

Onsdag 06/09 har vi planlagt å legge seniorgolfen til Kjekstad Golfklubb. Vi har bestilt utslag for 5 flighter, første utslag kl. 11:00. Av hensyn til bekreftelse til Kjekstad, ber vi om påmelding snarest og senest mandag 04/09 til tr-borno@online.no eller til hei-roar@lifi.no.

Vi viser forøvrig til Terminlisten, som du finner på nettsiden til Seniorgolf, på høyre side!

Seniorkomiteen

Seniorenes klubbmesterskap; Arne Jørstad vant herre- og Gerd Turid Skahjem kvinneklassen!

Publisert: 17-08-2017 av: Trygve

Seniorenes klubbmesterskap ble spilt onsdag 16. august under gode forhold.

Det var 13 deltakere, noe mindre enn det som har vært vanlig på «onsdagsgolfen».

Arne Jørstad vant herreklassen med meget sterke 38 poeng.

Kvinneklassen ble vunnet av Gerd Turid Skahjem med 25 poeng.

Etter mesterskaprunden var det en en hyggelig middag og behørig feiring av vinnerne i klubbhuset.

Vil du se den komplette resultatlisten, viser vi til klubbens nettside, «Turneringer».

Oppdatering 03/08 — høstsesongen for Seniorene.

Publisert: 31-07-2017 av: Trygve

FRA OG MED DENNE UKEN SPILLER VI TURNERINGER I FORSKJELLIGE FORMER PÅ ONSDAGER!

KLUBBMESTERSKAPET FOR SENIORER AVVIKLES ONSDAG 16/08. UTSLAG KL. 10:00. «SHOTGUNSTART».

PÅMELDINGSFRIST MANDAG 14/08 KL. 17:00.

Spillform: Stableford. Det kåres en mester for damer og en mester for herrer.

Utslagssted: Damer: 47. Herrer: 52 eller 47, valgfritt.

Deltakerne må fylle 56 år i 2017. Videre må deltakerne ha spilt 3 eller flere onsdagsturneringer for Seniorer i 2017.

De 2 beste i hver klasse premieres.

Startkontingent kr. 60,-.

Martin har bekreftet at FELLESTRENINGENE starter opp mandag 07/08 fra kl. 10:00 til 11:30. Martin redegjør for høstens opplegg når vi møtes 07/08.

Vi minner om at Seniorenes TERMINLISTE og AKTIVITETSPLAN finner du på høyre side av nettsiden.

Vi oppfordrer alle til å møte på fellestreningene, onsdagsgolfen og sist, men ikke minst, på klubbmesterskapet for Seniorer!

Hilsen Seniorkomiteen!

Arne Jørstad avsluttet Seniorgolfens sommer med stil, «Hole in one»!!!

Publisert: 26-07-2017 av: Trygve

Arne fotografert utenfor klubbhuset umiddelbart etter bragden, sammen med «støttespillerne» i flighten; Brit Svarstad til venstre, Gerd Turid Skahjem til høyre.

Arne satte et verdig punktum for sommerens Seniorgolf-turneringer med HOLE IN ONE på hull 17.

Slaget var ubeskrivelig, ifølge Arne.. Redskapen var et 7’er jern, ballen en Wilson Deep Red, utslaget var fra tee 47, værforholdene var ideelle..

Arne ser nå frem til å få den plassen han fortjener på klubbhusets «Wall of fame», med skilt i ramme!

Seniorgruppen gratulerer hjerteligst!

Info fra Seniorgruppen.

Publisert: 26-06-2017 av: Trygve

I dag, mandag 26/06/17, ble første halvdel av treningssesongen avsluttet.

Det blir ikke treninger i juli. Oppstart etter ferien er mandag 07/08.

Onsdagsgolfen fortsetter i juli. Vi håper alle som er hjemme/ikke har tatt ferie ennå, tar seg tid til å spille!

Vi spiller Stableford.

Vi ønsker alle seniorer — og øvrige medlemmer i Holtsmark GK — en god golfsommer!