Banestatus

Torsdag 21.02

Fra Fredag 26 oktober er banen stengt for sesongen.

Velkommen til turneringskomiteén

Turneringskomiteen har ansvaret for å arrangere klubbens turneringer. Vi ønsker å tilby et variert og spennende utvalg av turneringer gjennom sesongen. Noen turneringer arrangeres ukentlig, mens andre er faste gjengangere i løpet av golfåret.

Turneringskomiteen vil gjennomføre følgende turneringer i 2018

Holtsmark lagmatch:

Resultater Holtsmark lagmatch

Tirsdagsgolfen:
En uhøytidelig turnering som går hver tirsdag ettermiddag gjennom hele sesongen. Shotgunstart og runden avsluttes med kaffe og vafler. De 4 beste rundene dine blir tellende når vi møtes til finale i Tirsdagsgolfen. Nytt i år er at Tirsdagsgolfen IKKE spilles som Stableford, men som nettogolf.

Jubileumsturnering Lørdag 16/6
Holtsmark fyller 15 år 27/6 og i den forbindelse arrangerer vi en åpen Jubileumsturnering Lørdag 16/6. Påmelding i Golfbox.

Damenes Runde: Lørdag 18/8
Damenes Runde er en turnering som er åpen for alle damer fra alle klubber. Det er en uhøytidelig turnering om legger vekt på det sosiale. Turneringen var en stor suksess med nesten 60 deltakere, nytt i år er at det blir delt inn i 2 klasser. Dette blir en tradisjon, så til Dere damer, hold av 18/8!

Wide Open 2018
En utradisjonell turnering hvor vi hadde fokus på nye medlemmer. Vi laget en 9 hulls bane på puttinggreenen i tillegg til en runde på 9 hullsbanen/Eplehagen. Det var også unike øvelser som longest-drive med barnedriver, som bidro for å få beste score. Det hele ble avsluttet med grill og premieutdeling. MORO om det blir gjentatt i år!!

For fullstendig oversikt over våre turneringer se Turneringsliste.

I løpet av 2018 sesongen skal vi også arrangere eksterne turneringer som Srixon tour, Narvesen tour og flere av Norsk seniorgolf sine turneringer. Vi skal også arrangere Østlandstouren i år. Ved gjennomføring av forbundsturneringer som Srixon Tour og Narvesen Tour er Turneringskomiteen klubbens kontaktledd mot forbundet og stiller med klubbens resurser der det trengs. Turneringkomiteen er interessert i å ha kontakt med dere som kan stille opp å hjelpe til ved behov.

Kontakt

Mikkel Opsahl

Leder

E: bomiop@online.no

T: 90750864

Dokumenter

Ingen dokumenter er lagt inn

Våre samarbeidspartnere

Til toppen