Årsrapport 2018 Holtsmark Damene

Publisert: 2. oktober 2018 av: Guro

Vi har i gjennom sesong 2018 ønsket alle damer i klubben velkommen til å delta i gruppens ulike aktiviteter, uansett alder og hvilket nivå en spiller på, nye og etablerte medlemmer. Vi ønsker å være inkluderende, sosialt, bli bedre og tryggere golfspillere, nå nye mål, mestre og gjennomføre ulike turneringsformer.

Terminlisten for sesong 2018 ble lagt ut på klubbens hjemmeside og en lukket FB side for alle klubbens damer har vært mye brukt til å dele informasjon og opplevelser. Sesongen startet med felles vårmøte hvor 7 damer planla årets sesong.

Onsdag er vår spilledag med trening fra kl 17.00 og banespill kl 18.00 med reserverte tider på hovedbanen, ettersom vi er en damegruppe som ønsker å inkluder alle i en ellers travel hverdag, har vi bare møte opp ! Headpro Chris Corry har hatt fast onsdagsterning til kr 150,- for felles gruppetrening gjennom hele sesongen. Han ble meget godt mottatt og flere av damene har også benyttet seg av individuelle instruksjonstimer. Det har vært stor progresjon på treningsfeltet og på golfbanen.

Gjennom sesongen har vi benyttet eplehagen og variert med 6-10 hull på hovedbanen, Det vært varierende med oppmøte alt fra 4-15 damer, mye bra golf og meget sosialt.
Alle klubbens damer ble invitert gjennom klubbens hjemmeside til å gjennomføre kvalifisering til Lag-NM 2. divisjon og deltagelse på Holtsmark Golfklubb 20-22 juli. Laget bestod av Anne Befring Svanholm, Annelene Søyland og Marit Hidle Andresen, kaptein for laget var i år Guro Davis-Tewes. Lag innsatsen var upåklagelig og damene leverte med en innsats, glede og godt spill, resultatet ble 7 plass .

Klubbmesterskapet 25-26 august deltok 8 damer, det ble opprettet 2 Klasser. Slagkonkurranse som ble årets klubbmester og en egen stabelford klasse. Klubbmester ble Wenche Utheim og Marianne Østerud vant i klassen stabelford. Alle kunne spille i begge dameklassene om dette var ønskelig. Det var ble en opplevelse med mye spennende og bra golf!

Vi hadde som ett stort mål å invitere alle damer i våre naboklubber til en fantastisk golfopplevelse sammen på Holtsmark Golfklubb. Turneringskomiteen arrangert 18.august ”Damenes Runde” som ble spilt i 2 klasser, slaggolf 0-25 hcp og stabelford 25,1- 54 hcp for å inkludere alle, også for de som aldri har spilt en turnering. 45 damer fra 11 klubber deltok og det ble en meget velorganisert turnering med beverting og Takk til hovedsponsor Beauty House og turneringskomiteen.

Høstturen 7-9 september, ble i år til Årjeng Golfklubb i Sverige hvor 9 damer deltok. Vinner av høstturens konkurranse ble Tove Meland Solheim og vandrepokalen ”Lucky looser” som er en utmerkelse for eksepsjonell sterk presentasjon gjennom en utfordrende dag på golfbanen gikk i år til Hanne Tønnesen
Takker alle damer som i år har deltatt på damedagen og de ulike arrangementer i 2018.

Vi ønsket å oppfordre og rekruttere flere damer fra vår hjemme klubb til å spille turneringer, sosialt, få erfaring
og møte andre hyggelige golfere. Alle kvinnelige medlemmer av Holtsmark damene ville få turnering støtte
med kr. 200,- pr turnering (mot kvittering). Flere damer har deltatt i år på regionale turneringer og i våre
naboklubber.

Holtsmark damene

Asker 01.10.18

Guro Davis-Tewes