Årsrapport fra Herregruppen

Publisert: 22. oktober 2018 av: Caj Holm

Så var da dagen her-skifte til vinterdekk 🙁

Det betyr at det er dags for Admiral C og skrive en årsrapport for Herregruppen, fra den flotte sesongen og det innholdsrike året ute på Holtsmark.

Trening

Valgte tidlig i vinter og starte et samarbeid med vår nye pro, organisert trening sammen med Chris var en fin måte for han og oss å bli kjent. Min forhåpning var at flere da skulle benytte seg av muligheten for egne protimer, så Chris kunne få opp litt business. Uten medlemmer som ikke bruker proen sin-ingen pro, selge pølser kan de fleste, var tanken min…..

Videre så kom Lag NM for senior på agendaen og da måtte vi ha organisert trening og kvalifisering via OOM brutto fra tirsdagsgolfen, noe vi gjennomførte 100%. De beste skal spille av de som trener, enkel filosofi som gjelder i all lag idrett! Så nå i golf.

Vi har hatt 17 gruppetreninger der totalt 85 personer har stilt, med et snitt på 5 pers. Vi var den gruppen som hadde flest deltakere.

Klubben bidrog med 4250,- for at vi skulle få en bedre pris på timene, flott gjort av klubben og gir et signal om hva de ønsker mer av ?

Undertegnende deltok på 14 treninger og jaggu blev man en bedre golfer på kjøpet 🙂 Det som var veldig hyggelig skjedde etter ferien, helt plutselig kom det helt nye face på trening. Vi kjørte de samme temaene på høsten men jeg lærte meg allikevel nye ting. Sammen med nye fine flotte folk.

Vi avsluttet de fleste kvelder med å gå O R I G I N A L  S I X

 

Her har vi Chris ord fra sesongen

«Herre gruppetrening startet året med mange entusiastiske golfere. Alle var åpne for nye ideer og ivrige etter å lære, med mange forbedringer oppnådd blant dem som deltok.

Herregruppen var den beste deltok av alle gruppene i år med i gjennomsnitt 5 golfere per gruppe fra de 17 sesjonene som fant sted (2 ble kansellert på grunn av dårlig vær). Tusen takk for din støtte og gjør treningen hyggelig å gjøre, spesielt til din leder Admiral Caj som har lagt mye arbeid i bak kulissene i år. Som alltid velkommer jeg tilbakemelding og ideer om treningen i år. Hvis du føler at noe manglet det eller det kan forbedres på noen måte, vennligst ta kontakt!

Jeg gleder meg til å se deg om vinteren for å trene på ToppGolf, og det er en herre gruppertur planlagt for våren 2019 – flere detaljer vil bli utgitt snart!

Mvh

Chris»

 

NM Lag Elite

Først ut var gogutta som hadde et bra lag på papiret samt at vi skulle spille på egen bane. Gutta leverte og vann komfortabelt hele greia. De la grunnlaget på lørdagen og fulgte opp søndagen med godt spil i singlene. På laget spilte Henrik Frank, Robert Westerberg, Erlend Bermingrud samt årets nyforverv, ingen mindre en MIF legenden Jørn Walther Kristiansen. Leder/Coach var alltid like engasjerte Bjørnar Søderberg som la alt til rette for gutta så de kunde fokusere på det sportslige.

Nå venter spil i divisjon 1 til sommeren

 

NM Lag Senior

Det begynnte som er dårlig spøk på tee hull 16 i augusti forrige år, vi snakket om alder og at jeg fyllte 50, helt spontant sa Bjørnar-da kan du spille senior NM, et år senere stod vi på startstreken på Atlungstad. Dette var nytt for oss og vi startet lørdagen bra og låg på 6:e plass. Søndagens singlar var variable men vi klarte og avansere til 4:e plass! På laget spilte Caj Holm, Stig Arne Mellerud, Alf Inge Steiro og selveste Bjørnar Søderberg.

Neste år skal vi stille 2 lag da det er lov i 3:e divisjon for å la flere få sjansen og ha noe konkret mål og trene for.

Kommende sesong

Avslutter med en aldri så liten godbit, Herregruppen vokser og administrasjon og media avdelingen blir kommende sesong forsterket med ingen mindre en Kjell Arne Sveinsen! Herregruppen kommer planlegge litt mere sosiale ting neste sesong som kompliment til alt det sportslige. More To Come

Hvis du ønsker og gi ris eller ros, kanskje forslag på noe du manglet eller ønsker? Send meg en mail på caj.holm@ebnett.no

Takk For EN Fin Sesong Alle Sammen!

mvh

Caj «Admiral C» Holm