Dagens status

18 hulls banenSteng for sesongen
9 hulls banenSteng for sesongen
Ballplassering
DrivingrangeSteng for sesongen
TreningsområdeSteng for sesongen
PuttinggreenSteng for sesongen
BilutleieStengt ut sesongen
Booking protimerStengt
ProshopSteng for sesongen
Holtsmark BistroStengt for sesongen
Kiosk hull 11Stengt for sesongen
Kontor10-14

Banetilstand

Det jobbes ute på banen med å lage nye teesteder. På de utslagene det ikke er tee-klosser så ber vi dere om å gå lenger frem. Der vil dere finne provisoriske teesteder.

Fasiliteter

Det er mange grunner til å ta turen til Holtsmark Golf. Beliggende i enden av det fruktbare Lier-deltaet ca. 20 km fra Drammen og ca. 35 km fra Sandvika byr anlegget på golfgleder og -utfordringer i naturskjønne omgivelser.

Etableringen startet i 1998, og banen ble åpnet som ferdig 18-hullsbane i 2005. Hovedbanen er en par 72 bane på 6.298 m fra utslagssted 63 (backtee) og ligger i skogsterreng med lave åsrygger og dype raviner. Det gir hvert hull sitt eget særpreg. De 18 hullene ligger skjermet i forhold til hverandre og du kan ofte få en eksklusiv følelse av å være alene på banen.

Det fine klubbhuset på Holtsmark er opprinnelig Sylling Skole.

Kåret til Norges beste bane i 2020 av GolfDigest

Holtsmark Golf er stolt av være vurdert som den beste blant de ti norske banene som nådde opp på GolfDigest rangering. Banedesigneren Robert Trent Jones II har lagt vekt på å utforme hovedbanens 18 unike hull med ulike typer utfordringer. Han fremhever de fem par 3-hullene og de to lange par 5-hullene (hull 7 og 18) som spesielt vellykkede. Banen har varierte utslagssteder og appellere til spillere i alle aldre og på alle ferdighetsnivåer.

9-hullsbanen er slopet og HCP-tellende ved spill

Ved innkjøringen til Holtsmark Golf ligger «Eplehagen», en åpen og relativ flat 9-hullsbane med tre par 4-hull og seks par 3-hull. Hullene er varierte, med krevende greener. Banen gir nybegynnere gode treningsmuligheter både på nærspill og slag med lengre køller. Spillere med lavere handicap trener gjerne på innspill med korte jern. Det er ingen krav til HCP eller VTG-kurs for å spille 9-hullsbanen.

Komplette treningsområder

Herregruppen ved vårt fantastiske treningsområde.

Holtsmarks medlemmer og gjestespiller kan glede seg over det store treningsområdet mellom klubbhuset og «Eplehagen». Den nesten 300 meter lange driving rangen har 25 utslagsmatter, og det er utplassert flagg for trening på lengde og retning.

Områdene for nærspill byr på en stor og ondulert green med mulighet for putting fra de fleste posisjoner. Pitch-slag kan slås mot en liten green fra opptil 100 meter, i tillegg til korte og lange greentreff fra de to store bunkerne.  

Koselig klubbhus med tradisjoner

I proshopen kan du supplere utstyret, proviantere før runden eller bestille noe velfortjent godt til du kommer inn etter endt spill. Klubbhuset er av nyere dato for klubben, men bygningen er Syllings eldste faste skole (fra 1859). Bygget ble tatt ned fra sin 154-årige plass i Syllingbakken, og bygget opp igjen på Holtsmark der det nå står. Klubbhuset har i tillegg til proshop et flott allrom, fullverdig kjøkken og gode garderobefasiliteter. En stor og skjermet terrasse med utsikt mot greenene på hull 6 og hull 18 er et yndet møtested både før og etter runden.

Kommende aktiviteter

02.11

Vinterserien på Peggen

Ledig - Påmelding
09.11

Vinterserien på Peggen

Ledig - Påmelding
13.11

Simulatorspill

Ledig - Påmelding
16.11

Vinterserien på Peggen

Ledig - Påmelding
23.11

Vinterserien på Peggen

Ledig - Påmelding
30.11

Vinterserien på Peggen

Ledig - Påmelding
Til toppen

Golfbox

Kontakt oss

Proshop
Booking og spørsmål
post@holtsmarkgolf.no - Tlf: +47 977 16 000

Mikkel Opsahl
Sports- og markedssjef
mikkel@holtsmarkgolf.no - Tlf: +47 907 50 864

Per Gullberg
Administrativ leder
per@holtsmarkgolf.no - Tlf: +47 970 44 164

Påmelding Veien til Golf

Velg dato(*)

Navn (*)

Fødselsdato (dd.mm.åååå) (*)

Adresse (*)

Postummer (*)

Sted (*)

Land (*)

Mobil (8 tall)

Epost (*)

For at Holtsmark Golf og deres samarbeidspartnere skal kunne gi deg best mulig relevant informasjon så trenger vi ditt samtykke til dette.

Ja , jeg samtykker i at opplysningene kan lagres og benyttes til dette formål.