Golfreiser

Høsttur 2019

Vi reiser til Algarvekysten i Portugal. 17 – 22 oktober 2019

Klikk her for informasjon >>      Klikk her for påmelding >>

Tidligere turer

Antalya, Tyrkia – november 2018

I november 2018 reiste Chris til Tyrkia med Holtsmarkmedlemmer for en 5-stjerners uke som inkluderte mye moro, golf og solskinn…..

For alle tilbakemelding fra turen, klikk her.

«Tusen takk for fantastisk hyggelig og flott golftur til Antalya i november. Herlig temperatur og klima ved Middelhavet, nydelige golfbaner, munter gjeng, flott hotell med alle fasiliteter, og ikke minst Chris som gav oss masse proff instruksjon.

Vi føler (håper) vi har forbedret golfspillet vårt, og kommer gjerne med en annen gang også.»

«Veldig hyggelige og vennlige deltakere som alle bidro med god og avslappet stemning hele tiden. Hotellet må oppleves, finnes ikke nok ord for superlativene. To lekre baner med to helt forskjellig vanskelighetsgrader. Litt for enhver smak. Super pro som bidro med undervisning og veiledning og viste tålmodighet med oss på sin fine måte. Rolig og behagelig person å dra på tur med. Tusen takk for det!»

«Flere av oss var vel litt spente på hvordan en golf tur til Tyrkia ville fortone seg. Vi ble ikke skuffet. Været var aldeles strålende og banene vi spilte likeså. Under treningene kunne Chris gå litt rundt for å se hvilket nivå den enkelte av oss hadde. Så tok han for seg hver og en, og det var mange av oss som fikk en aha opplevelse bare med små forandringer. Han sørget også for å få gått en runde med alle sammen, noe vi satte umåtelig stor pris på. Gleder meg allerede til neste tur med Chris. Meld dere på, dere vil ikke angre.»

Til toppen