Golfbox

Veien til Golf kurs

Meld deg på Veien til Golf kurs hos oss på Holtsmark Golf

Målet med nybegynnerkurset Veien til Golf er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet.

Kurset vil gi deg praktisk innføring i hva spillet handler om og omfatter trening i grunnleggende teknikk, regler, sikkerhet og opptreden på banen. Du får også prøve å spille på banen for å oppleve golfen i sitt rette element. Etter kurset er det bare å melde seg inn i golfklubben og spille så mye du vil. Klubben har mange ulike tilbud for at du skal komme videre med både trening, spill og sosiale aktiviteter.

Hvis du er interessert i å delta på et kurs så finner du datoer i aktivitetskalenderen vår på høyre side av denne siden. Vi vil påpeke at alle Veien til Golf kurs er 2-dagerskurs som går lørdag og søndag.

Når man melder seg på et Veien til Golf kurs hos oss så plikter man å tegne et medlemskap i klubben hos oss. Les mer om de forskjellige medlemskapene våre her. Hvis man for eksempel tegner et Greenfeemedlemskap (som er minimum) så betaler man kun den summen som er for medlemskapet man tegner hos oss. Veien til Golf kurset er da inkludert i første års medlemskap uavhengig av hvilket medlemskap man velger.

VTG Kursdatoer

Til toppen

Påmelding Veien til Golf

Velg dato(*)

Navn (*)

Fødselsdato (dd.mm.åååå) (*)

Adresse (*)

Postummer (*)

Sted (*)

Land (*)

Mobil (8 tall)

Epost (*)

For at Holtsmark Golf og deres samarbeidspartnere skal kunne gi deg best mulig relevant informasjon så trenger vi ditt samtykke til dette.

Ja , jeg samtykker i at opplysningene kan lagres og benyttes til dette formål.