Herregruppen ønsker god jul og leverer litt agurknytt

Publisert: 23. desember 2018 av: Caj Holm

Hei

23 desember, og julenissen kommer i morgen. Kanskje med injected speed foam, twist face eller Jailbreak, alt gir deg minimum 8 yards -:)

Dette er tiden for og trene putting, her finnes det mye bra hjelpemiddel, som kan brukes hjemme på stue gulvet, putting er mengde trening og når du skal ut på grønnt gress i kanskje i april har du 1000 putter med deg. Så kom i gang og si hello birdies.

Chris er igang med de første vinterkursene og det er få plasser i gjen til de resterende kursene-så ikke nøl å melde deg på.

 

Herregruppen i 2019 kommer bestå av Henrik Franck, Kjell Arne Sveinsen og  undertegnende. Vi kommer sette oss ned med Chris rett etter nyår og se hvordan samarbeidet kommer bli under sesongen.

Herregruppen kommer ha en liten sosial kul greie i slutten av januar og mer info kommer, garantert en ”Höjdare”

Ellers er vel dette tiden for golfreiser til sydligere strøk, med anledning av det har Chris lagt ut 2 reiser på våren, som er verdt å sjekke ut.

Vi har snakket litt om å arrangere en liten kick off tur over grensa ev Himmerland, men det får vi återkomme til..

Holtsmark har inngått samarbeid med Asker, Drammen og Kongsberg! Sistnevte bane har admiral mange runder på og dette var en gledelig nyhet. Vi som bor i nedre eiker har 25 min til banen og er et godt alternativ for noen hull på kvelden….

Da gjenstår det bare og ønske dere alle en riktig god jul og godt nytt år

for herregruppen

Caj ”Admiral C” Holm