Hvem kan slå Kjus?

Lørdag 1. juni gikk turneringen Hvem kan slå Kjus? av stabelen på Holtsmark GK. Banen var våt, men banemannskapet hadde gjort en fantastisk jobb slik at alle spillerene ble møtt av gode forhold.

Spilleformen var shamble. Nytt for veldig mange, men etter noen hull kom alle inn i denne spilleformen. Dagen startet med noe nedbør, men utover dagen kom solen og det ble en fin dag sett i en helhet.

Scorene som ble postet etter avsluttet runde viste at det ble holdt et høyt nivå. Vinnerscoren ble på hele 51 poeng (stableford), og det var tett mellom topp 5. Kun 3 poeng skilte mellom de 5 øverste på listen. Laget fra Grønmo GK trakk det lengste strået og vant. Laget bestod av Martin Ken Hansen, Robert Hallin, Martin Lervik Bø og Jan Erik Hansen. Vi gratulerer med plass i finalen på Losby GK. Vi trakk også ut en Lucky Loser som fikk en plass i finalen. Det ble et av lagene fra Asker Gk bestående av Christoffer Utgård, Aleksander Moen, Andreas Caspari og Eivind Planke Berg. Vi gratulerer så mye, og ønsker alle lykke til i finalen.

Til slutt vil vi bare takke alle spillere for en fin dag på banen, og håper vi ses igjen om ikke lenge. Her er link til komplett resultatliste: https://www.golfbox.no/livescoring/tour/?language=1044#/competition/1782910/results