Kanon start for herregruppen

Publisert: 16. mai 2018 av: Caj Holm

I avvente på  oppstarten av Tirsdags golf så kjørte vi igang treningen for herregruppen under tirsdag. 8 personer møtte opp på en av årets varmeste dager til nå.  Det var en dynamisk gruppe som møtte opp  med 3-28 i hcp og alle fikk stort utbytte av treningen!! Chris hadde tema jernspill og vi gikk igjennom noen kule øvelser og vi satt igjen med samme inntrykk-bedre balltreff med mindre spredning. Noen var forhindret på kvelden og tog protimer på dagen og meldingen gikk i samme retning- dette var bra OG vi liker Chris sine metoder og Chris som person!

Etter endt time så gikk gjengen ut og spilte 9 hull med fokus på det vi trent på. Flere meldte om progresjon og kanskje de med høyest hcp såg de mest dramatiske endringene med ikke minst en gevinst i større golfglede og mestring. Øvelsen blir nå og vare tro mot det vi trent på på og da er trening i gruppe genialt da vi kan minne hverandre på ting.

Dette sier samtidig noe om at her har alle noe og hente og vi ønsker veldig at nye spillere blir med i gjengen for vi husker hvordan starten var og vi har fortsatt jaggu mye og rette på vi med 🙂

På lørdag er det på`n igjen og kl 10.00-11.00 kjør Chris en clinic i nærspill, så meld dere på via golfbox!

Til høyre ser dere revidert terminliste for herregruppe mai-juni, passer ikke dagen så kan dere møte opp på treningen etterpå, ikke heng dere opp for mye i hcp gruppe. Vi trener som gruppe men selve treningen er individuell i golf.

 

Nå er vi igang-Foore