Golfbox

Herrer

Herregruppen 2020 har som mål å tilby organisert trening for våre medlemmer samt ha tilbud til gruppetreninger i sosiale former. Herrekomiteén har et nært samarbeid med Norsk Senior Golf, der vi deltar i flere aktiviteter. Videre arrangerer vi M O N S T E R Golf.

Herregruppen 2020

Vi starter opp torsdag 30 April med et lite møte + trening, der vi presenterer vårens terminliste samt tar opp interesse for å bli med på Lagserien og Lag NM. Vi kommer i år bruke Per og Paul som våre trenere og kommer da ha en pro på hver trening! Herregruppen kommer stille i Lag NM for senior der vi i år skal prøve og stille 2 lag. Vi kommer til å melde på et lag i Lagserien, likt i fjor hvis interessen er der.

Nytt for året er en fast treningsavgift på 100,- per trening, det inkluderer baller på hver trening samt flittig bruk av Flightscoope. En annen nyhet er at du nå enkelt kan melde deg på torsdagstrening i turneringskalendern til Holtsmark eller via kalenderen på denne siden.

Caj Holm

For eventuelle spørsmål ang. herrekomiteén så kan de rettes til Caj.

Caj.Holm@ebnett.no
+47 970 89 418

Herre aktiviteter

Til toppen

Påmelding Veien til Golf

Velg dato(*)

Navn (*)

Fødselsdato (dd.mm.åååå) (*)

Adresse (*)

Postummer (*)

Sted (*)

Land (*)

Mobil (8 tall)

Epost (*)

For at Holtsmark Golf og deres samarbeidspartnere skal kunne gi deg best mulig relevant informasjon så trenger vi ditt samtykke til dette.

Ja , jeg samtykker i at opplysningene kan lagres og benyttes til dette formål.