Litt informasjon om vår pro Chris Corry

Chris ble profesjonell i 2008

Chris ble profesjonell i 2008 etter at han nådde et handikap på +2 i løpet av hans amatørkarriere. Kort tid etter kvalifiserte han seg til Sunshine Tour i Sør-Afrika og spilte heltid frem til tidlig 2011. Deretter han jobbet resten av året caddying på European Tour, det meste for norsk golfspiller Eirik Tage Johansen.

I 2014 fullførte Chris sin PGA-opplæring i Storbritannia, og fullførte syvende i nasjonale opplæringspriser. Han har jobbet flertallet av sin profesjonelle karriere mellom Buckinghamshire og Cuddington Golf Klubber i Storbritannia. I løpet av sin tid som profesjonell har han oppnådd erfaring er alle aspekter av golf, spesielt i undervisning golfere i alle aldre og ferdighetsnivåer samt custom fitting.

 Driver Chris
 Driver Chris

Chris har lang erfaring

Chris har lang erfaring med moderne undervisningsmetoder og teknologier som FlightScope som han bruker med både undervisning og custom fitting da det passer best. Han er en fast tro på å bygge en golfere teknikk rundt naturlige tendenser deres, og sier at «evolusjon, ikke revolusjon, av noens golf evne er nøkkelen. Golf spilles best når det er avslappet og naturlig uten for mange eksterne tanker. Dette er noe jeg prøver å oppmuntre studentene mine å gjøre».

Chris tilbyr et bredt spekter av leksjoner fra 1-til- 1 instruksjon, gruppetrening og på-banen undervisining. I 2018 vil Chris også tilby en "Hvordan" serie av gruppetrening hvor hvert aspekt av golf vil bli utforsket i litt mer detaljert for å forbedre både golfers forståelse og ytelse av hver ferdighet. Alle leksjoner er tilgjengelige enten på norsk eller engelsk og du kan bestille leksjoner med Chris gjennom golfbox.

Chris priser for 2018 sesongen

Under finner du Chris priser for 2018 sesongen men hvis du har andre spørsmål, forespørsler om undervisning som ikke er oppført eller du ønsker å abonnere til epost listen hans, kan du besøke hans Facebook-side eller kontakte ham via e-post. Facebook - Besøk chriscorrygolf på facebook Email – chris@holtsmarkgolf.no

Medlemmer Ikke medlemmer
Pro timer 25 minutter 400,- 440,-
Pro Timer 50 minutter 750,- 825,-
Pro timer 50 minutter - 2 personer 850,- 950,-
Pro timer 50 minutter - 3 personer 950,- 1.075,-
Custom fitting per kølleområde 500,- 550,-
Instruksjon på banen 9 hull 1.400,- 1.500,-
Instruksjon på banen 9 hull 2 pers. 1.600,- 1.750,-
Instruksjon på banen 9 hull 3 pers. 1.800,- 2.000,-
Medlemmer gruppetrening. Skal variere fra kurs til kurs. Vennligst sjekk golfbox for mer informasjon.