Dagens status

18 hulls banenÅpen
9 hulls banenÅpen
BallplasseringJa
DrivingrangeÅpen (Stenger kl 17 hver tirsdag)
TreningsområdeÅpent
PuttinggreenÅpen
BilutleieKun kjøring på vei
Booking protimerÅpent
Proshop08-18
Holtsmark Bistro10-18 (stengt torsdag)
Kiosk hull 11Åpen
Kontor08-16

Banetilstand

På grunn av sykdom vil Holtsmark Bistro være stengt i dag. Vi åpner igjen i morgen. I dag vil vi kun ha baguetter, vafler og kanelboller.

Lag-NM 2021

publisert: 19. juli 2021 | av: Mikkel

I helgen ble det spilt Lag-NM 2. divisjon på Sandefjord GK. Vi gratulerer herrene med en flott 2. plass!

Innspill – fredag 16.7.

Begge lag fikk seg en god runde på Sandefjord GK på sitt aller heteste. Paul Nilbrink «lekte» seg rundt under par, og de andre fulgte like bak. På damesiden måtte dessverre vår sterkeste spiller, Aurora Orlin, melde sykdomsfrafall. Marie Taknes stilte sporty opp på kort varsel og kom ned lørdag morgen med Kay Gundersen som «privatsjåfør».

Dag 1 – lørdag 17.7.

Etter første runde som ble spilt som foursome var det klart at hjemmeklubben Sandefjord var sulten på seier i herreklassen. Foursome teamene Paul Nilbrink/Stian Pettersen og Henrik Franck/Edvard Hatle plasserte Holtsmark på en foreløpig flott 2. plass. Vigdis Fagerholm /Tone Bing Larsen kom inn på en foreløpig 5. plass.

Etter en rask lunsj var det tid for andre runde for dagen der Marie Taknes og Vigdis Fagerholm spilte bestball i stekende sol og 30 plussgrader. For herrene spilte en ung og fremadstormende Maximus «The Gladiator» Nilbrink sammen med pappa Paul Nilbrink. Holtsmarks svar på Tiger og Charlie! Det andre paret i herreklassen var Henrik og Edvard. Stian ble «benket» og backet gutta gjennom runden. De startet bra og gikk ut fra hull 10. På hull 12 vokste Max minst 20 cm etter å ha drivet ut senior med minst 20 meter.

Damene kom veldig godt i gang og «reddet» hverandre helt fantastisk. Moro å se samarbeidet mellom spillerne på laget. Lørdag var det også en del folk fra Holtsmark GK som kom ned for å heie på klubbspillerne. Etter endt lørdag lå herrene på en 2. plass og damene på en 4. plass.

Dag 2 – søndag 18.7.

Søndag var det klart for single spill. I herrelaget var det kaptein Henrik Franck som «benket» seg selv. Paul, Edvard, Stian og Max ble derfor våre spillere. Kapteinen rapporterte om en litt tung start for gutta, men etter hvert begynte de å score. Tre av fire scorer ble tellende og det var dermed Stian Pettersen (79), Edvard Hatle (78) og Paul Nilbrink (68) som fikk tellende score. Totalt for turneringen klarte herrene en sterk 2. plass med totalt +7. Link til herrenes leaderboard. Vi gratulerer alle gutta med en fantastisk innsats!

For damene var det igjen duket for Vigdis og Tone show. I og med at laget kun besto av to på søndagen, var begge scorer tellende. På sin egen bursdag fikk Tone en tung dag på banen med 102 slag. Vigdis kom inn på 92 slag etter periodisk godt spill på par, men der både varmen og «hullkant ut» resulterte i noen ekstra slag på scorekortet. Til tross for det havnet jentene våre på en fin 6. plass. Link til damenes leaderboard. Vi gratulerer alle tre med en strålende innsats!

Kommende aktiviteter

Damer

11.08

Høst start på Eplehagen

Ledig - Påmelding
18.08

Putteteknikk

Ledig - Påmelding
25.08

Nærspill og bunkere

Ledig - Påmelding
01.09

Damerunde serien på Eplehagen og hovedbanen med pro

Ledig - Påmelding
08.09

De lange slagene

Ledig - Påmelding
15.09

Damerunde serien på Eplehagen og hovedbanen med pro

Ledig - Påmelding
22.09

Sesongavslutning med en uhøytidelig turnering på Eplehagen

Ledig - Påmelding
Til toppen

Golfbox

Kontakt oss

Mikkel Opsahl
Sports- og markedssjef
mikkel@holtsmarkgolf.no - Tlf: +47 907 50 864

Per Gullberg
Administrativ leder
per@holtsmarkgolf.no - Tlf: +47 970 44 164

Påmelding Veien til Golf

Velg dato(*)

Navn (*)

Fødselsdato (dd.mm.åååå) (*)

Adresse (*)

Postummer (*)

Sted (*)

Land (*)

Mobil (8 tall)

Epost (*)

For at Holtsmark Golf og deres samarbeidspartnere skal kunne gi deg best mulig relevant informasjon så trenger vi ditt samtykke til dette.

Ja , jeg samtykker i at opplysningene kan lagres og benyttes til dette formål.