Lag NM Senior-Holtsmark stiller med eget lag for første gang i historien

Publisert: 10. august 2018 av: Caj Holm

Årets NM lag for Senior

Vi sjekker temperaturen på våre herremenn i 50 års krisa😎.

Medieavdelingen til Herregruppa, denne gang skytsjernreporter Henrik Frank, fikk fatt på en noe stresset leder for herregruppa nå i uken. Henrik og Admiralen satt seg ned for en prat i ombytte roller mot Lag NM

 

Så var det deres tur til å klaske litt Lag NM golf 2018.

-Jepp, mye å rive i men det meste er klart nå. Skjønner godt hvordan Ryder cup kapteinene har det -:)

Boende, budsjettforhandlinger med styret lagsammensettning, bekledning mm, mye…… Åsså har spillerne i laget en del ønskemål som må innfris for at de skal prestere, så jeg trur jeg har klart og tilfredsstille alles ønsker -:)

Alt ok…

 

 

Hvor skal dere spille, og hvem er på laget?

-Vi tar turen til Hamar og skal spille på Atlungstad som er ,etter det jeg hørt, en meget fin bane, så det gleder vi oss til. Dessverre er det få av oss som spilt den innen så vi reiser tidlig fredag ettermiddag så vi får spille noen hull og bli kjent med banen. Laget i år består av Alf Inge Steiro, Bjørnar Søderberg, Stig Arne Mellerud og Caj «Admiral C» Holm.

Det er et lag som har 7 seire så langt fra tirsdagsgolfen denne sesong. Det føles som vi er et sterkt lag

 

Hvem har kapteinsbindet?

-Daglig leder har firmakort, han blev kaptein -:) Fra spøk til revolver, Stig Arne har vart pådrivere for og få til dette og med den driven han hatt og har i sin stilling for Holtsmark Golf så var det et naturlig valg. Å ha med daglig leder på laget er veldig moro og motiverer oss andre da vi ser hva det betyr……

 

Hvilke målsetninger har laget?

-Min målsetting som leder var og få opp et treningsmiljø, deretter få ta ut et lag til NM der OOM fra tirsdagsgolf var kriteriet, dette har vi klart allerede i år. Når Lag NM blev flyttet til Holtsmark så kunne vi omdisponere litt i budsjettet og satsa på og få plass deltagelse for senior, kanskje 1 år føre tiden. Jeg brenner for og sette Holtsmark Golf på kartet igjen, vi har en gjeng som spiller østlandstour jevnlig, vi stiller i golfserie, vi tar på oss fete turneringer og succen til Gutta i Lag NM gjør at vi syns utafor Sylling igjen!

-Når det gjelder lagets målsetning så skal vi delta og bite ifra oss godt, vi vet ikke helt hva vi møter men lukter vi blod og ser muligheter så skal vi vare på hugget. Viktigst for meg og laget er at vi nå representerer Holtsmark Golf med logo på brøstet og det er vi stolte over og det skal prege vår innsats. Dette er ikke seniortur med MS Skibladner på Mjøsa. Vi er der for og sette Holtsmark Golf på kartet!

 

Det går noen rykter at Bjørnar Søderberg( Kaptein for Herrelaget som vant 2.div) skal spille denne helgen. Som de fleste har fått med seg har han mistet 52 grader wedgen sin.. Hvordan løser dere dette?

-Hm, dette har skapt en del uro i laget, uten tvil. Bjørnar som har en meget clean approach på sine slag trenger en spesiel wedge som nå er borte. Jeg o Bjørnar spiller sammen og hadde det vart foursome hadde han ikke trengt wedgen uten kun putter -:)

Nå spiller vi fourball og dette må løses, mulig vi må snakke med guruen Tom Horley?

 

Hvem blir jokeren på laget denne helgen?

-Hm det er 4 spillere med god utvikling denne sesong. Men må uansett lande på Alf Inge Steiro, har fulgt hans utvikling på nært hold og han har virkelig lyftet spillet sitt. Med sitt gode humør , glimt i øye og nordnorske lynne er han en bra man og ha med i laget.

Øvrige 3 har vist opp solide prestasjoner over tid men jeg tenker på om vi har formtoppet for tidlig ? -:)

 

Vi ønsker dere masse lykke til.

Sett de viktige puttene og ha det gøy på banen hele tiden.

-Tusen takk Henrik, vi gleder oss til å ta turen til Hamar og Lag NM for +50 Herrer. Vi håper vi kan gjøre dere stolte!

 

Intervju: Henrik Franck