Litt smått o godt fra Herregruppa

Publisert: 30. mai 2018 av: Caj Holm

Hei!

Mai måned snart over og litt status fra herregruppa er på sin plass. Samarbeid med Chris, vår nye pro har fungert veldig bra og de temaer vi kjørt har folk satt pris på. Ikke alle temaer er like aktuelle for alle, så derfor er det fint og kunne velge litt. Fremover så kan vi godt utvikle torsdagen litt så at vi tar med oss dagens økt/tema ut på banen og spiller noen hull.  Kom gjerne med en tilbakemelding på det du ønsker/savner, send meg en mail så skal jeg følge det opp….

NM

Det ser jaggu ut som vi kanskje kan stille 2 lag til NM fra herregruppa, 1 lag i  2:e divisjon som ifjor samt 1 lag i lag NM for senior før de som fyller 50 og oppover under 2018. Den turneringen går 18-19 August. Vi sjekker opp litt fakta, er du interessert så ta kontakt med herregruppa. Påmelding frist er midten av juni og vi må se hvilke som kan stille, blir vi mange så blir det kvalifisering.

Turnering

Hyggelig å se at mange fra Holtsmark deltok under helgens Østlandstour, jeg var sjøl i tvil men etter samtale med styreleder i Stenseth Invest aka Kjell Arne, så var jeg ikke i tvil-viktig å representere klubben denne helg. Klubb hadde lagt ned mye resurser på og få opp kondisjon på banen og Turneringskommiten møtte opp mannstarkt og hadde et prikkfritt arrangement. Så en helg og vare stolt av for oss i Holtsmark.

Oppfordrer flere og delta på disse turneringene, mange fremover går rett rundt hjørnet. Det koster litt men på en helg får du en god status på hvor godt ditt A-game er og hva som mangler, det gjør trening en mer motiverende.

 

Foore

 

Caj Holm