Golfbox

Østlandets beste golfdeal

Flott tilbud til deg som er medlem av Holtsmark

Mange golfere har lyst til å kunne spille flere baner gjennom sesongen. Vi på Holtsmark har et samarbeid med Asker GK, Kongsberg GK og Drammen GK som gir våre medlemmer tilgang til en unik deal.

De som har Fritt Spill og Fritt Spill+ medlemskap hos oss på Holtsmark kan også få fritt spill på alle de tre andre banene. Dette koster kun 1500,- kr ekstra i året. Det vil si at man da kan spille fritt på 4 baner gjennom hele sesongen. Nytt i år er også at alle som har denne dealen får en gratis runde på Hakadal Golfpark.

Asker Golfklubb

Asker Golfbane fremstår som en varierende og delvis kupert blanding av skogs og parkbane.  Skogen er etter hvert blitt åpnet mer opp for å gi lys til greener og fairway. Dette gir en mye bedre spilleopplevelse og nærhet til floraens endring igjennom sesongen og letter leting etter baller på avveie og dermed også total spilletid på banen. Banen ligger naturskjønt til langs Finnsrud, Brennsrud og Hogstadvannene og er anlagt på historisk grunn som har vært i bruk til jakt og jordbruk fra ca. 5000 år f.Kr.

Kongsberg Golfklubb

Flyfoto av Kongsberg Golfbane

På Skollenborg utenfor Kongsberg ligger en av Norges flotteste golfbaner. Den har en praktfull beliggenhet ved Numedalslågen med utsikt mot fjellene rundt Kongsberg.

Kongsberg Golfbane er designet av Jeremy Turner, en av de mest anerkjente golfbanearkitektene i Norden, og kan friste med 18 spennende og meget varierte hull, som vil utfordre spillere på alle nivåer.

Allerede det første året banen stod ferdig ble den kåret til Norges beste. Siden den tid har den vakre skogs- og parkbanen bergtatt både gjestespillere og medlemmer.

De fleste kommer hit for å nyte en hyggelig golfrunde i flotte omgivelser, mens noen deltar i knivskarp konkurranse om plasseringer og premier. Her finnes det utfordringer for både nybegynnere og profesjonelle golfspillere.

Vi kan også tilby en morsom korthullsbane, der man kan øve på både nærspill og putting.

Drammen Golfklubb

Hull xx Drammen Golfbane

Har du enda ikke hatt gleden av å spille på Drammen Golfbane, eller ser du frem til å oppleve banen på nytt? Det er uansett er det ingen grunn til å vente. I idylliske Skoger, én mil syd for Drammen sentrum, finner du Drammen Golfklubbs vakre skog- og parkbane med alle dens fasiliteter og muligheter.
 
Den anerkjente banearkitekten Jeremy Turner har designet en variert og morsom 18-hulls PAR-71 bane som kan spilles både med hode og hjerte. Med en lengde på 4700–5700 m utfordrer banen ikke bare taktikk og teknikk, men også kondisjon og fokus. Det er ingen hemmelighet at Drammen Golfbane byr på store høydeforskjeller og distraherende fine naturopplevelser. Runden er variert, vanskelig og lekende lett – som alltid på en god bane, er det helt opp til deg!

Kommende aktiviteter

13.08

Herretrening 10-Oppstart Høst. Nærspill med Per o Caj

Ledig - Påmelding
13.08

Seniorgolf

Ledig - Påmelding
15.08

Veien til Golf

Ledig - Påmelding
15.08

Damenes Runde

Ledig - Påmelding
18.08

Tirsdagsgolf

Ledig - Påmelding
20.08

Seniorgolf

Ledig - Påmelding
Til toppen

Påmelding Veien til Golf

Velg dato(*)

Navn (*)

Fødselsdato (dd.mm.åååå) (*)

Adresse (*)

Postummer (*)

Sted (*)

Land (*)

Mobil (8 tall)

Epost (*)

For at Holtsmark Golf og deres samarbeidspartnere skal kunne gi deg best mulig relevant informasjon så trenger vi ditt samtykke til dette.

Ja , jeg samtykker i at opplysningene kan lagres og benyttes til dette formål.