Dagens status

18 hulls banenSteng for sesongen
9 hulls banenSteng for sesongen
Ballplassering
DrivingrangeSteng for sesongen
TreningsområdeSteng for sesongen
PuttinggreenSteng for sesongen
BilutleieStengt ut sesongen
Booking protimerStengt
ProshopSteng for sesongen
Holtsmark BistroStengt for sesongen
Kiosk hull 11Stengt for sesongen
Kontor10-14

Banetilstand

Avventer rapport

Mye golf igjen av sesongen

publisert: 15. september 2021 | av: Mikkel

Selv om vi skriver 15. september er det fortsatt mye golf igjen av sesongen. Her kommer en liten oversikt over hva som skjer frem til sesongslutt.

1 av disse skal spille finalespillet i LagMatchen. Hvem?

Finalespillet i Single- og Lagmatch spilles nå på søndag 19. september. Gjennom en hektisk sesong har man spilt mange runder med match spill. Nå skal topp 3 i begge konkurranser kåres. På grunn av at det er flere spillere som er i finalespillet i både Single og LagMatch ser vi oss nødt til å dele dette på 2 grupper. SingleMatch finalespillet starter kl 08:00 og 08:10 på søndag, og finalespillet i LagMatchen spilles kl 13:30 og 13:40 samme dag. Det er duket for tøffe matcher, og her blir det spenning helt til hull 18 håper vi. Lykke til.

Nattgolf 25. september er en ny turneringsform vi prøver hos oss. Denne spilles over 9 hull på Eplehagen. Det vil bli servert middag før vi går ut. Første start er kl 20:00. Dette er Ryder Cup helgen, og vi vil selvfølgelig vise den på TV’en i klubbhuset. Det er foreløpig 33 påmeldte, og med maks 50 deltagere så kan det lønne seg å melde seg på ganske rakst. Det vil også være mulighet for å overnatte på klubbhuset hvis man vil det. Meld deg på via golfbox. Alle deltagere vil få utdelt nødvendige lysende effekter.

3. oktober er det finalen i Tirsdagsgolfen. Da skal vinnere kåres og hedres. Det er en tett kamp om topp 3 i OoM i både brutto- og nettoklassen. Her kan mye skje før det skal holdes en premieutdeling. Vi håper alle som har deltatt i Tirsdagsgolfen gjennom sesongen setter av 3. oktober og blir med på finalen. Det er en runde «vanlig» Tirsdagsgolf igjen før finalen.

Kommende aktiviteter

Turnering

Det er ingen planlagte aktiviteter

Til toppen

Golfbox

Kontakt oss

Proshop
Booking og spørsmål
post@holtsmarkgolf.no - Tlf: +47 977 16 000

Mikkel Opsahl
Sports- og markedssjef
mikkel@holtsmarkgolf.no - Tlf: +47 907 50 864

Per Gullberg
Administrativ leder
per@holtsmarkgolf.no - Tlf: +47 970 44 164

Påmelding Veien til Golf

Velg dato(*)

Navn (*)

Fødselsdato (dd.mm.åååå) (*)

Adresse (*)

Postummer (*)

Sted (*)

Land (*)

Mobil (8 tall)

Epost (*)

For at Holtsmark Golf og deres samarbeidspartnere skal kunne gi deg best mulig relevant informasjon så trenger vi ditt samtykke til dette.

Ja , jeg samtykker i at opplysningene kan lagres og benyttes til dette formål.