Dagens status

18 hulls banenSteng for sesongen
9 hulls banenSteng for sesongen
Ballplassering
DrivingrangeSteng for sesongen
TreningsområdeSteng for sesongen
PuttinggreenSteng for sesongen
BilutleieStengt ut sesongen
Booking protimerStengt
ProshopSteng for sesongen
Holtsmark BistroStengt for sesongen
Kiosk hull 11Stengt for sesongen
Kontor10-14

Banetilstand

Det jobbes ute på banen med å lage nye teesteder. På de utslagene det ikke er tee-klosser så ber vi dere om å gå lenger frem. Der vil dere finne provisoriske teesteder.

Callaway Epic Speed 2021

publisert: 12. september 2020 | av: Caj Holm

Holtsmark golf kommer samarbeide tett med Callaway Golf kommende sesong. Infor denne sesongen har de spennende lanseringer av Apex serien og ikke minst den nye Epic Speed serien på driver og woods. Herregruppen sammen med klubbens eminente sportslige leder Mikkel tog en grundig utsjekk. Holder Callaway hva de lover?

Tech talk

Callaway lanserer nok en gang en serie med det legendariske navnet Epic. Dette skaper store forventinger. Legendariske GBB Epic som kom i 2017 introduserte jailbreak teknologien. Deretter fulgte Rogue, Epic Flash, og Maverik. Epic Flash var en stor hype med en ny teknologi som Artificial Intelligence der såle i kølle hode var utformet av en super computer.

Yeah Right tenke jeg og sikkert mange med meg, ble lite ET phone home dette. Noen år etter dette er jeg eier av en 2019 model som heter Epic Flash, spiller en bane i nærheten og får min miss (en høy tå freff) og sier rolig direkte-farvel og takk for denne tiden til min Prov1 X. MEN ballen går ikke ut svakt høyre-den holder linjen og kommer faktisk litt tilbake! Yeah Right-ET comes home!! Så det ligger noe i dette med AI teknologien og andre merker har sine løsninger. Alt handler om å gjøre sweetspot større da vi sjelden treffer midt i plomma hele tiden.

Når du kjøper en driver idag så er det mye marketing, det er speed og det er lengde og alt mulig men det du kjøper er ikke en driver som alltid går lengre men du kjøper tilgivenhet i en pakke tidligere drivere ikke er nær-det syns jeg er viktig å få frem. Vill du slå lengre, ta en pro time, bli starkere og få opp swingspeed da kommer du slå lengre, sorry men det er slik det er!

Årets Epic serie består av Epic Speed, Epic Max og Epic Max LS (Low spinn) Her får vi mye av det Callaway har levert innen men i en og samme pakke og de 3 modellene passer en stor målgruppe-MEN det er store forskjeller på hodene og etter vår grundige testing av de 3 modellene så har vi funnet ut en del spennende ting vi vil dele med dere! Det er en test som retter seg til The Average Joe og den rollen fikk da Mikkel som ellers er alt annet en average, men han er en bra kandidat som har mye felles med mange andre golfere i sin hcp kategori.

Trending

Innen vi går over på testen så er det noen ting folk bør få med seg. Skaftlengde på drivere er på vei opp igjen og i testet fokuserte vi mye på dette og sammenlignet hvert hode med full lengde vs -1 i tomme og svaret fikk vi på Dispersion og det var tydelig. Du treffer flere fairway som The Average Joe med et litt kortere skaft MEN du trenger ikke nødvendigvis slå kortere da bedre balltreff generellt kompenserer lengde! Når det gjelder skaft så er trenden klar-det går mot lettere skaft og vår vinner blir noe så osexy som et 5o gr skaft i regular flex. Det gav oss best Dispersion og mest lengde i en pakke og på kjøpet fikk vi med best feel

Vår vinner i 5,5 flex

The Review

Epic Speed

Ser likt ut som Mavrik hodet når man står over ballen. Oppleves som det minst tilgivende hodet av de tre nye Epic hodene. Er nok det hodet som har mest potensiale når det kommer til lengde, men er nok også det hodet med minst sweetspot. Jeg (hcp 12) opplever det som en vanskelig driver å slå med fordi jeg ikke treffer sweetspot hver gang jeg slår min driver. Resultatet blir derfor veldig varierende. For meg handler det om å sette balle i spill fra tee, og med Epic Speed så får jeg ikke den selvtilliten jeg trenger på tee.

Epic Max

Et noe større hode enn Speed. Her får man en utrolig fin driver, men det er viktig med riktig skaft. Personlig falt valget mitt på et Hazardus 50g regular minus 1 tomme. Det skaftet ga meg god kontroll på hodet, og det føltes veldig bra for meg. Umiddelbart ble dette min favoritt og den jeg slo best. Jeg er ingen langtslående golfer, men det var utrolig moro å se hvor tilgivende dette hodet er. Eneste minuset var at spinn tallene mine var litt høye.

Epic Max LS

Dette er jo som mange testere har sagt et hode for «the longhitters», så det var med litt skepsis jeg prøvde dette hode. Jeg er ingen long hitter, men herregud som denne driveren leverer. Den reduserer spinnen på driven noe om resulterte i mer lengde og tettere samling av slagene. I snitt gir nok LS hodet meg ca 10 yards mer enn Max hodet. Ja takk hver eneste dag i uka sier jeg. For meg er dette hode absolutt min favoritt i samhandling med Hazardus 50g regular minus 1 tomme. Samme tilgivende effekt som i Max modellen og det gir meg selvtillit til å kunne dra på mer med driveren. Epic Max LS havner helt klart i min bag til sesongstart.

The Verdict

Felles for alle modellene er at de ser smashing ut når du står over ballen. Det er enkelt å sette opp hodet mot ballen, og følelsen og lyden ved gode treff er helt fantastisk. En god fitting for og finne riktig hode og skaft som passer deg er et must! Køllene finnes allerede tilgjenglig på klubben hvis du har lyst og ta en snikprøve, bare send The Average Joe aka Mikkel en sms så blir dere enige. Callaway kommer ha en stor demodag i begynnelse av mai på Holtsmark. da får du selv mulighet og teste ut den nye Epic Speed serien.

Kommende aktiviteter

Herrer

Det er ingen planlagte aktiviteter

Til toppen

Golfbox

Kontakt oss

Proshop
Booking og spørsmål
post@holtsmarkgolf.no - Tlf: +47 977 16 000

Mikkel Opsahl
Sports- og markedssjef
mikkel@holtsmarkgolf.no - Tlf: +47 907 50 864

Per Gullberg
Administrativ leder
per@holtsmarkgolf.no - Tlf: +47 970 44 164

Påmelding Veien til Golf

Velg dato(*)

Navn (*)

Fødselsdato (dd.mm.åååå) (*)

Adresse (*)

Postummer (*)

Sted (*)

Land (*)

Mobil (8 tall)

Epost (*)

For at Holtsmark Golf og deres samarbeidspartnere skal kunne gi deg best mulig relevant informasjon så trenger vi ditt samtykke til dette.

Ja , jeg samtykker i at opplysningene kan lagres og benyttes til dette formål.