Golfbox

Nærspillskongen…

publisert: 12. september 2020 | av: Caj Holm

Siste ordinære trening med Per, selvsagt skulle vi ha konkuranse likt hele sesongen…..

Først må jeg få si noe om Per. Kjent denne mannen lenge, ofte har han vart rundt klubbhuset og alltid møtt i hvert fall meg med et smil. Limet i klubben med et ekstremt nettverk, en kontinuitetsbygger og Holtsmark Golf sitt ansikte utat i mange år. I år har jeg lært Per og kjenne som pro og fått ta del av alle leksjoner sammen med herregruppen og her syns jeg Per har imponert masse. Er selv trener og har gått løypa hjemme i Sverige og veldig gøy å se pedagogiken Per bruker ved læring for den enkelte. Jeg vit alle gutta er kjempe fornøyde og syns det vart grise artig hver trening. Så meg og hele gjengen-Takk for i år Per!!

Dagens konkuranse var Nærspillskongen med 3 køller og putter. 10 spillere la ut på 9 hull på Epplehaugen med premieutdeling inne i et varmt klubbhus etter runden, for denne kvelden markerte at høsten nå er her.

Pallen fikk samme resultat 33 netto og her blev det plassering ved handicap. Her følger bildekollage av kveldens vinnere

Knut H 3:e plass
Hans C på 2:e plass
Årets Nærspillskonge-Bjørnar «BXG» Søderberg

Nå gjenstår kun…..

O R I G I N A L S I X Championship-vi avslutter hele sesongen med 10 hull i en høytidlig konkuranse, closest, longest, best netto, best brutto

Så bli med på dette og krone en fantastisk fin sesong sammen-meld deg på i golfbox pronto!

Caj «Admiral C» Holm

Herre aktiviteter

Til toppen

Påmelding Veien til Golf

Velg dato(*)

Navn (*)

Fødselsdato (dd.mm.åååå) (*)

Adresse (*)

Postummer (*)

Sted (*)

Land (*)

Mobil (8 tall)

Epost (*)

For at Holtsmark Golf og deres samarbeidspartnere skal kunne gi deg best mulig relevant informasjon så trenger vi ditt samtykke til dette.

Ja , jeg samtykker i at opplysningene kan lagres og benyttes til dette formål.