O R I G I N A L S I X

Publisert: 22. august 2018 av: Caj Holm

Hei

Original Six er de 6 klubber som startet opp det vi idag kjenner igjen som NHL.  Klubbene var Toronto, Montreal, Boston, Detroit, Chicago og New York Rangers. Men visste du at vi på Holtsmark har vår egen O R I G I N A L  S I X?  Hull 1-6 er de første hull som blev ferdigstilt. Deretter fulgte 11,12,13. Noen sier at pengene tog slutt etter det…. Men jeg syns jaggu resten blev bra med… Jeg spilte mine første hul på Holtsmark denne 9 hull sløyfe og husker godt første utgave av hull 15 som var katastrofe…..

Inne i klubbhuset ligger en bok om bygge prosessen og man ser tegninger på hull og bilder på hull som vokser frem, vel verdt en ut sjekk!

 

I min iver og få flere å innse at trene er tingen for og bli bedre som golfer lanserer herregruppa nå O R I G I N A L  S I X !!

Etter hver treningstime på torsdagene går vi vår O R I G I N A L  S I X  hull 1-6 og har en liten konkurranse, du får 1/3 del av slagen dine og så kårer vi en vinner. Dette er genialt på mange måter, la meg forklare

-Og spile 1-6 litt oftere øker sjansen din til og få en god start på runden, sitter det greit så bruker ting flyte på, du starter med boogie/dobbel på relativt enkle hull 1 så blir ting annerledes…. da blir det en kamp for og ta tilbake det som føles tapt og da er det lite hyggelig og prøve det på hull 2 -:) Så spille disse hull litt oftere gjør at du kommer igang bedre og blir tryggere på avstand og kloke valg.

-Du spiller 2 par 5, du spiller 2 par 4 og du spiller 2 par 3, snakka om variasjon!

-Nå kommer høsten fort, altfor mange har problem med og rekke en 18 hålare og det blir liksom ikke tid til noe, ikke gidder man som regel reise ut til Sylling for slå noen baller. Men om man kan kombinere litt trening med O R I G I N A L  S I X så kanskje det er verdt turen?

Det hadde vart hyggelig å se DEG på en av treningene samt bli med på en  O R I G I N A L  S I X

Vi tester ut Torsdag sammen med driver treningen. Vi er i tillegg åpne for og arrangere noe på de tirsdager som kommer uten tirsdagsgolf, kanskje kan vi sette opp 3 lags scramble med litt felles trening innen? Har du ønsker eller forslag på denne ide kan du gjerne sende mail til selveste Admiral C -:)

 

foore

Admiral C