Østlandstouren Holtsmark GK 26.-27. Mai

Publisert: 15. mai 2018 av: Per Gullberg

I helgen ble det arrangert Østlandstour på Holtsmark GK. I forkant var det knyttet stor spenning til banens forfatning, og om vi kunne spille på 18 sommergreener. Da vi hadde en befaring på fredag 25. mai sammen med hoveddommer for helgen, banemannskapet og turneringskomiteen ble det besluttet at hull 10 skulle spilles på en provisorisk green.

Totalt var det 52 personer som var påmeldte, og etter noen forfall så ble det totalt 49 startende på lørdag morgen kl 08:00. Været var fantastisk hele helgen, og alle spillerne koste seg i varmen. Etter at lørdagens runde var gjennomført hadde vi følgende ledere:
– Tine Fehn Hovden fra Kragerø GK i Damer Netto klassen
– Celine Brovold Sanne fra Asker GK i Damer Brutto klassen
– Andre Toth fra Atlungstad GK i Herrer Netto klassen
– Peder Wittussen Sørensen fra Asker GK i Herrer Brutto klassen

Søndag ble nok en fantastisk dag på banen med varmt vær og godt humør. Dameklassene startet først, og smilene var på plass selv om de slo ut kl 08:00 på en søndag. Vi ble vitne til mye godt spill fra alle klassene, og i vår «powerflight» med Espen, Kjell-Arne og Caj var humøret på topp. Alt i alt en veldig vellykket turnering, og banen fikk mye skryt av spillerne denne helgen.

Da spillet var ferdig på søndag fikk vi kåret følgende vinnere:
– Tine Fehn Hovden fra Kragerø GK i Damer Netto klassen på +7
– Celine Brovold Sanne fra Asker GK i Damer Brutto klassen på +12
– Andre Toth fra Atlungstad GK i Herrer Netto klassen på -1
– Peder Wittussen Sørensen fra Asker GK i Herrer Brutto klassen på +2

Gratulerer så mye til vinnerne, og jeg håper at vi ser dere alle igjen på banen i løpet av sesongen.

På vegne av turneringskomiteen vil jeg rette en stor takk til banemannskapet som gjorde det mulig å gjennomføre denne turneringen. De jobber utrettelig for at vi alle skal kunne kose oss på Holtsmark. Tusen hjertelig takk.