Vår nye pro Chris Corry

Publisert: 17. april 2018 av: Holtsmark Golf

Chris ble profesjonell golfspiller i 2008, etter at han nådde et handicap på +2 som amatør. Han kvalifiserte seg til Sunshine Tour i Sør-Afrika, og spilte full tid der til begynnelsen av 2011. Resten av året gikk han caddie på Europatouren, hovedsakelig for nordmannen Eirik Tage Johansen.

I 2014 fullførte Chris sin PGA utdanning i Storbritannia, hvor han avsluttet som den syvende beste på sitt kull. Mesteparten av sin profesjonelle karriere har han arbeidet på golfklubbene Buckinghamshire og Cuddington i Storbritannia. I denne perioden har han fått erfaring innen alle sidene ved golf, men spesielt det å trene golfere i alle aldre og alle nivå, og å hjelpe spillerne med å få riktig utstyr (custom fitting).

Chris har lang erfaring i å bruke moderne læringsmetoder og teknologier, som for eksempel FlightScope, som han bruker både til utdanning og custom fittings, når det er nødvendig. Han tror sterkt på å utvikle golferens teknikk basert på dennes naturlige utgangpunkt. – Evolusjon, ikke revolusjon er nøkkelen til å utvikle golferens ferdigheter, sier han. – Golf spilles best når man er avslappet og naturlig, uten med for mange forstyrrende tanker, noe jeg oppfordrer de jeg trener til å jobbe med.

Chris tilbyr et bredt spekter av undervisningspakker, en til en instruksjon, gruppetrening og «på banen undervisning». I 2018 vil han også tilby en «Hvordan» serie. Dette er en gruppetrening hvor de forskjellige sidene av golf vil bli utforsket mer i detalj for å forbedre både golferens forståelse og utføring av de enkelte øvelsene. All undervisning er enten på norsk eller engelsk. Du kan bestille pro-timer med Chris i Golfbox, eller hvis du har andre spørsmål eller forespørsler om undervisning som ikke er oppført, kan du besøke han på hans Facebook-side eller kontakte han via e-post.