Dagens status

18 hulls banenÅpen
9 hulls banenÅpen
BallplasseringJa
DrivingrangeÅpen
TreningsområdeÅpnet
PuttinggreenÅpen
BilutleieÅpen (kun kjøring på vei)
Booking protimerÅpen
Proshop08-20 (08-18 søndager)
Holtsmark Bistro08-19 (08-18 søndager)
Kiosk hull 11Åpen
Kontor08 - 16 hverdager

Banetilstand

Avventer rapport

Siste trekning av julekalenderen

publisert: 25. desember 2021 | av: Mikkel

Vi har nå trukket de heldige vinnerne av de siste, og ikke minst flotte, premiene i årets julekalender.

Luke 22:
Monstergolfen er en tradisjon, og det er kanskje den tøffeste golfturneringen som arrangeres i Norge. 4 runder på en dag. Et flott initiativ fra tre av våre medlemmer. Caj Holm, Per-Morten Jensen og Kjell-Arne Sveinsen er primus motor bak denne turneringen. At det slås mange slag på banen denne dagen er det overhodet ingen tvil om. Mange av dere har vært inne i golfbox for å se resultatene, og kommet med kommentarer om at ingen av alternativene er riktige. Det dere da har glemt er at de scorene som står i golfbox er netto scorer. Vi spurte etter hvor mange slag som blir slått. Altså brutto score. En liten finte der altså. Vil nevne Anders Gjelsten i dette som har levert tidenes forklaring på sitt svar. Grundige utregninger som viser at her har det blitt tenkt skikkelig. Men når man regner med nettoslag blir det dessverre feil. Trøstepremie blir det naturligvis for et så utfyllende svar. Det var dog en del som klarte å svare riktig. Alternativ 4 er riktig svar. Den heldige vinneren av et dusin Chrome Soft baller fra Callaway og dusj og blandebatteri fra Ahlsell er Roald Osmundsen.

Luke 23:
Klubbhuset vårt er noe vi er veldig stolte av. Et flott bygg som vår eier valgte å flytte fra Sylling og ned til oss på Holtsmark. Det er et vernet bygg, og det er stort å kunne si at Storskolen i Sylling nå står på Holtsmark. Det betyr at alternativ 1 er riktig svar. Det var mange som visste dette, og det er vi veldig glade for. Vinneren i dag får med seg en Titleist trillebag og et gavekort fra Ramirent på 5000,- kr. Vinneren er Marianne Østerud.

Luke 24:
Julaften. Den store dagen er her, og hva er vel mer naturlig enn et «Caj-spørsmål». For de av dere som enda ikke kjenner Caj, så er han en fantastisk mann som brenner for klubben. Stiller alltid opp, og bidrar til å bygge klubbmiljø hver uke gjennom hele sesongen. Derfor var det naturlig at vi valget er spørsmål om han på selve julaften. Caj er nemlig en mann som HATER alt fra havet, og derfor er det naturlig at riktig svar denne gangen er alternativ 5. Det ble ribbe på Caj på julaften. Mange satset på surstrømning, men det var også en del som gjettet på ribbe. Vi avslutter julekalenderen med et brak. Vinneren i dag får 4 dusin Titleist ProV-1 baller og en luftrenser fra Daikin til en verdi av 5990,- kr. Total premieverdi på julaften er 7800,- kr. Måten vi gjør trekningene på er at alle riktige svar samles i en mail tråd. Antall riktige svar gir jeg Per-Morten over telefon, og han gir meg et tall mellom 1 og antall riktige svar. Det vil si at det blir gjort en helt upartisk og tilfeldig trekning hver dag. Når det er sagt er det ganske utrolig at tilfeldighetene vil ha det til at selveste Caj Holm vinner på selveste julaften. Vi gratulerer så mye.

Alle vinnere bes ta kontakt med Mikkel på mail mikkel@holtsmarkgolf.no for avtale om å hente premier.

Tusen takk til alle som har deltatt på julekalenderen. Dette har vært utrolig moro, og noe vi kommer til å fortsette med. Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger vi har fått på dette tiltaket.

Vi vil også benytte anledningen til å takke våre partnere som har bidratt med fantastiske premier.

Da gjenstår det bare for oss å ønske alle en fortsatt God Jul og Godt Nyttår.

Varmeste hilsner fra

Per-Morten og Mikkel

Kommende aktiviteter

29.06

Daikin - Onsdagsgolfen

Ledig - Påmelding
04.07

Seniorturnering

Ledig - Påmelding
06.07

Daikin - Onsdagsgolfen

Ledig - Påmelding
11.07

Seniorturnering

Ledig - Påmelding
13.07

Daikin - Onsdagsgolfen

Ledig - Påmelding
15.07

3-dagers Sommergolfen

Ledig - Påmelding
Til toppen

Golfbox

Kontakt oss

Proshop
Booking og spørsmål
post@holtsmarkgolf.no - Tlf: +47 977 16 000

Mikkel Opsahl
Sports- og markedssjef
mikkel@holtsmarkgolf.no - Tlf: +47 907 50 864

Per Gullberg
Administrativ leder
per@holtsmarkgolf.no - Tlf: +47 970 44 164

Påmelding Veien til Golf

  Velg dato(*)

  Navn (*)

  Fødselsdato (dd.mm.åååå) (*)

  Adresse (*)

  Postummer (*)

  Sted (*)

  Land (*)

  Mobil (8 tall)

  Epost (*)

  For at Holtsmark Golf og deres samarbeidspartnere skal kunne gi deg best mulig relevant informasjon så trenger vi ditt samtykke til dette.

  Ja , jeg samtykker i at opplysningene kan lagres og benyttes til dette formål.