Dagens status

18 hulls banenSteng for sesongen
9 hulls banenSteng for sesongen
Ballplassering
DrivingrangeSteng for sesongen
TreningsområdeSteng for sesongen
PuttinggreenSteng for sesongen
BilutleieStengt ut sesongen
Booking protimerStengt
ProshopSteng for sesongen
Holtsmark BistroStengt for sesongen
Kiosk hull 11Stengt for sesongen
Kontor10-14

Banetilstand

Det jobbes ute på banen med å lage nye teesteder. På de utslagene det ikke er tee-klosser så ber vi dere om å gå lenger frem. Der vil dere finne provisoriske teesteder.

Takk for i år…..

publisert: 16. september 2019 | av: Holtsmark

Turneringskomiteen har nå arrangert sin siste turnering for 2019 sesongen. Vi ser tilbake på en fantastisk sesong der vi har lært utrolig mye.

Sesongen startet utrolig morsomt med Hvem kan slå Kjus? Dette var en hyggelig start på turneringssesongen for oss. Shamble var på alles lepper og spørsmålene satt løst. Men jeg tror vi alle kan si at Shamble er en morsom spilleform som vi garantert kommer til å bruke igjen.

Den store turneringen i år var jo Garmin Mid-Am NM i juni. Dette ble en suksess som jeg aldri vil glemme. Alle de frivillige som stilte opp og hjalp klubben gjorde meg rørt langt inn i hjerterota (noe dere kanskje så i takkevideoen som ligger på Facebook). Det finnes ikke noe mer fantastisk enn at frivillige kommer sammen og gjennomfører et slikt arrangement til topp karakter fra dommere, TD, spillere og Norges Golfforbund. Dette var så utrolig moro, og igjen TUSEN TAKK TIL ALLE SOM STILTE OPP OG HJALP TIL. Dere er fantastiske.

Sommergolfen var nytt i år, og det var gledelig å kunne gjøre noe sammen med våre samarbeidsklubben. Dette konseptet skal videreutvikles neste sesong. Sosial turnering der vi stiftet bekjentskap med flotte spillere fra Asker GK, Drammen GK og Kongsberg GK. Vi gleder oss til neste sesong.

Mads kom til meg med en idé i våres om å arrangere Greenkeepers Revenge. Jeg tente på alle plugger på den ideen. Greenkeepers Revenge garanterer jeg at kommer til å bli en årlig turnering som skal arrangeres. Dette var moro. Alle som spilte tror jeg kan skrive under på at dette var en utrolig sosial og morsom turnering. Vi gleder oss allerede til neste gang. Gøy å se at flere klubber har plukket opp dette etter at vi arrangerte. Viktig med noen uhøytidelige turneringer der latter er satt i førersete.

Damenes Runde er jo en tradisjon på Holtsmark. I år måtte vi dessverre avlyse på grunn av regn. Vi lover at det blir fint vær neste sesong, og da skal vi arrangere tidenes Damenes Runde.

Klubbmesterskapet 2019. Hva kan jeg si? Dette er DEN hyggeligste turneringen å arrangere. En fest for klubben. Det er så gledelig å se det sosiale rundt klubbhuset etter at vi er ferdigspilt. Som leder av Turneringskomiteen har dette vært et stort fokus for meg. Vi må bli flinkere til å snakke med hverandre, og sette oss ned sammen og snakke om alt og ingenting. Det skjedde under årets KM. Det varmer langt inn i sjela mi når jeg ser det er fult på «verandaen» på klubbhuset etter en turnering. Det var det under KM. Tusen takk til alle som stilte opp, og håper vi ses under KM neste sesong også.

Finalen i årets Østlandstour stod vi for på Holtsmark. Da er det jo moro at vinner av OoM Netto ble Reidar. I år som i fjor tok han hjem den gjeve tittelen. Mye bra golf fra alle på en tung og våt bane. Østlandstouren er en utrolig fin og bra turnering for oss å arrangere. Vi får vist frem anlegget vårt til golfere fra hele Østlandet. Vi håper vi kan arrangere igjen neste år.

Lucky Loser + Match play finalene ble en litt trist turnering i år synes jeg. Da folk meldte forfall i hytt og pine, ble det etterhvert noe trist hele opplegget. Det er synd at ikke folk noterer seg datoer når man melder seg på en turnering. Etter mye frem og tilbake fikk vi arrangert finalen i både single- og lag match. Begge finaler ble utrolig spennende. Kommende sesong kommer vi til å gjøre noen forandringer på oppsettet her slik at vi skal unngå disse problemene vi hadde i år.

Kongen av Tirsdagsgolfen 2019

Tirsdagsgolfen. For en fantastisk turneringsserie dette er. Ryggraden i klubben, med alt fra 46-26 spillere på start hver tirsdag. Noe nytt ble tilføyd i år som skulle være med på å heve statusen rundt denne turneringen. Det føler jeg at vi har lykkes godt med. Tirsdagsgolf finalen ble en fantastisk avslutning på sesongen. Vinnere ble kåret, og det er helt vilt at Bjørn Lindberg Bjerke vinner ALLE kategorier. Du vet du har vunnet mye premier når man må bestille budbil for å få hjem alt…. he he he

Greenkeeping med Mads i spissen. Tusen takk for den fantastiske jobben dere gjør i forbindelse med alle turneringene vi arrangerer. Dere er alle en drøm å jobbe med, og som jeg sier til Mads; «Du er ikke ansatt på Holtsmark, du er innsatt på ubestemt tid». Håper vi kan samarbeidet i mange år fremover. Du og teamet ditt er uvurderlige. Tusen tusen takk.

Kommende sesong skal vi som kanskje alle vet arrangere NM. Det blir med 99% sikkerhet første uken i August. Har du mulighet til å hjelpe til med dette så hyl ut.

Jeg må også få benytte anledningen til å takke våre samarbeidspartnere denne sesongen. Kjus, Sparebank 1 Østlandet og LPG AS (Golfpremier.no) har gjort det mulig for oss å «steppe opp» premiene denne sesongen.

Avslutningsvis vil jeg bare takke alle spillere i klubben som har gjort denne sesongen til en helt fantastisk sesong. Det er litt vemodig at vi nå har arrangert den siste turneringen på Holtsmark for 2019. Imidlertid er det ikke helt slutt. Nytt i år er at vi skal arrangere en Vinterserie på Peggen i Asker. Annenhver tirsdag fra 5. nov kommer vi til å ha turneringsspill. Mer info om dette kommer.

Takk for en fantastisk sesong. Dere er fantastiske alle sammen.

Mvh

Mikkel Opsahl
Leder Turneringskomiteen

Kommende aktiviteter

Turnering

02.11

Vinterserien på Peggen

Ledig - Påmelding
09.11

Vinterserien på Peggen

Ledig - Påmelding
16.11

Vinterserien på Peggen

Ledig - Påmelding
23.11

Vinterserien på Peggen

Ledig - Påmelding
30.11

Vinterserien på Peggen

Ledig - Påmelding
07.12

Vinterserien på Peggen

Ledig - Påmelding
14.12

Vinterserien på Peggen

Ledig - Påmelding
21.12

Vinterserien på Peggen - Juleavslutning

Ledig - Påmelding
Til toppen

Golfbox

Kontakt oss

Proshop
Booking og spørsmål
post@holtsmarkgolf.no - Tlf: +47 977 16 000

Mikkel Opsahl
Sports- og markedssjef
mikkel@holtsmarkgolf.no - Tlf: +47 907 50 864

Per Gullberg
Administrativ leder
per@holtsmarkgolf.no - Tlf: +47 970 44 164

Påmelding Veien til Golf

Velg dato(*)

Navn (*)

Fødselsdato (dd.mm.åååå) (*)

Adresse (*)

Postummer (*)

Sted (*)

Land (*)

Mobil (8 tall)

Epost (*)

For at Holtsmark Golf og deres samarbeidspartnere skal kunne gi deg best mulig relevant informasjon så trenger vi ditt samtykke til dette.

Ja , jeg samtykker i at opplysningene kan lagres og benyttes til dette formål.