Våren med herregruppen

Publisert: 4. juli 2019 av: Chris Corry

Hei! Vi går in i ferie måneden Juli, dags og se litt tilbake på 2 intensive måneder og hva vi gjort så langt i herregruppen.

Herretrening

Vi startet i mai med en gratis EU kontroll, godt oppmøte og god steming. Ved baneåpning skulle treningen begynne og det med 2 hcp gr der Chris kjørte ene gjengen og herregruppen den andre, startet bra men så kom det en del helligdager og noen riktige bygedager og ufyselig vær, så vi måtte kanselere. Vi slet med og få til 2 passe grupper og har i det siste kjørt sammen. Her har Chris hatt ansvaret da Admiralen hatt litt for mye om øra med jobb o badbygging.

Vi skal evaluere og sette sammen et enklere opplegg som skal kjøres etter ferien.

Monstergolf

3:e år vi kjører og det blev fort fulltegnet, men siste uken kom det en del avmeldinger så vi blev 12 gærninger denne gang. Logistikk messig passet dette perfekt. Rundene gikk unna og mange spillte bra, det blev litt tid mellom rundene så vi fikk spise og hvile beina litt. Mikkel sende live siste runde der det var uhyre jevnt og pendlet hele tiden om plass 1-3. Mange fulgte med som vanlig. Til slutt så hadde vi vårt 3:e monster klart-Per Morten Jensen. Stort grattis fra oss

Minimonster

Mange har yttret ønske om å få bli med på en mini monster, noe vi er veldig positive til, her er utfordring å finne en helg som er ledig, vi skal prøve og få til noe, for dette er gøy!! Følg med på hjemmeside og FB…

Lagserie Senior

Vi meldte på et lag i lagserien for seniorer uten og riktig vite hva vi gikk til. Nå har vi spillt 2 kamper mot hyggelig motstand og det har blitt 2 seiere. I vårt lag kan alle som er medlem i norsk seniorgolf få delta. Så vi bygger en liten konkuranse arena for våre yngre seniorer som vi skal få flere med på!

Lag NM Elite

Gutta kjørte kvalet under Midam og laget er tatt ut, presentasjon kommer etter vår media avdeling har redigert ferdig J Klart er at de skal til Utsikten GK og spille så det blir nok en fin opplevelse…

Lag NM Senior

Her er kvalifisering igang via OOM tirsdagsgolfen. Siste kvalifiseringsmulighet blir 30 juli. De 4 første på OOM brutto er kvalifisert og vi skal ha en reserve med.

Så bare og melde dere på Tirsdagsgolfen i Juli og trene litt, kanskje får du da en plass i NM laget som tar turen til Asker i år….

Foooooore!

Caj «Admiral C» Holm

Relaterte artikler

Innkalling til årsmøte i Holtsmark Golfklubb.

Årsmøtet avholdes på Holtsmark Golfklubb onsdag 19. februar 2020 kl. 18.30.

Les mer

Ny samarbeidspartner til Holtsmark

Fra og med 01.01.2020 har vi gleden av å ønske Coca Cola velkommen som er partner til Holtsmark Golf.

Les mer

Vi fortsetter samarbeidet i 2020

Vi fortsetter med samarbeidsavtalen med våre nabobaner som har vært en fantastisk suksess….

Les mer

Senior KM – onsdag 11. september

Årets klubbmesterskap for seniorer 60 år + arrangeres onsdag 11.september. Start kl 10.00…….

Les mer

Oppdatering fra Herregruppen

Nystarten av herretreningen for høst sesongen har blitt veldig bra. Vi har satt sammen 2 temaer der det første er 3 treninger som heter Veien Mot KM….

Les mer

Til toppen