Våren med herregruppen

Publisert: 4. juli 2019 av: Chris Corry

Hei! Vi går in i ferie måneden Juli, dags og se litt tilbake på 2 intensive måneder og hva vi gjort så langt i herregruppen.

Herretrening

Vi startet i mai med en gratis EU kontroll, godt oppmøte og god steming. Ved baneåpning skulle treningen begynne og det med 2 hcp gr der Chris kjørte ene gjengen og herregruppen den andre, startet bra men så kom det en del helligdager og noen riktige bygedager og ufyselig vær, så vi måtte kanselere. Vi slet med og få til 2 passe grupper og har i det siste kjørt sammen. Her har Chris hatt ansvaret da Admiralen hatt litt for mye om øra med jobb o badbygging.

Vi skal evaluere og sette sammen et enklere opplegg som skal kjøres etter ferien.

Monstergolf

3:e år vi kjører og det blev fort fulltegnet, men siste uken kom det en del avmeldinger så vi blev 12 gærninger denne gang. Logistikk messig passet dette perfekt. Rundene gikk unna og mange spillte bra, det blev litt tid mellom rundene så vi fikk spise og hvile beina litt. Mikkel sende live siste runde der det var uhyre jevnt og pendlet hele tiden om plass 1-3. Mange fulgte med som vanlig. Til slutt så hadde vi vårt 3:e monster klart-Per Morten Jensen. Stort grattis fra oss

Minimonster

Mange har yttret ønske om å få bli med på en mini monster, noe vi er veldig positive til, her er utfordring å finne en helg som er ledig, vi skal prøve og få til noe, for dette er gøy!! Følg med på hjemmeside og FB…

Lagserie Senior

Vi meldte på et lag i lagserien for seniorer uten og riktig vite hva vi gikk til. Nå har vi spillt 2 kamper mot hyggelig motstand og det har blitt 2 seiere. I vårt lag kan alle som er medlem i norsk seniorgolf få delta. Så vi bygger en liten konkuranse arena for våre yngre seniorer som vi skal få flere med på!

Lag NM Elite

Gutta kjørte kvalet under Midam og laget er tatt ut, presentasjon kommer etter vår media avdeling har redigert ferdig J Klart er at de skal til Utsikten GK og spille så det blir nok en fin opplevelse…

Lag NM Senior

Her er kvalifisering igang via OOM tirsdagsgolfen. Siste kvalifiseringsmulighet blir 30 juli. De 4 første på OOM brutto er kvalifisert og vi skal ha en reserve med.

Så bare og melde dere på Tirsdagsgolfen i Juli og trene litt, kanskje får du da en plass i NM laget som tar turen til Asker i år….

Foooooore!

Caj «Admiral C» Holm

Relaterte artikler

Oppdatering fra Herregruppen

Nystarten av herretreningen for høst sesongen har blitt veldig bra. Vi har satt sammen 2 temaer der det første er 3 treninger som heter Veien Mot KM….

Les mer

FadderGolf – august og september

Holtsmark har mange frivillige faddere som ønsker å hjelpe alle nye, og de som ikke helt har kommet i gang med golfen….

Les mer

Garmin Mid-Am NM

15 og 16 juni arrangerer Holtsmark Garmin Mid-Am NM. Dette er den nest høyeste NM serien i Norge…

Les mer

Lørdag hadde herregruppen EU kontroll

I lørdags smygstartet herregruppen årets aktiviteter, vi bød in til EU kontroll.

Les mer

Familie og demodag – lørdag 25. mai

Bli med oss for vår demo og familiedag på Norges beste golfbane – lørdag 25. mai. Vi har aktiviteter for nye og etablert golfere uansett alder…

Les mer

Til toppen