Dagens status

18 hulls banenÅpen
9 hulls banenÅpen
BallplasseringJa
DrivingrangeÅpen
TreningsområdeÅpnet
PuttinggreenÅpen
BilutleieÅpen
Booking protimerÅpen
Proshop08-20 (08-18 søndager)
Holtsmark Bistro08-19 (08-18 søndager)
Kiosk hull 11Åpen
Kontor08 - 16 hverdager

Banetilstand

Avventer rapport

Våren med herregruppen

publisert: 21. juni 2021 | av: Caj Holm
Treningsanlegget på Holtsmark – vår vakre lekegrind

Mange nye, mange gamle, mye moro, noen savnet…

De to siste sesongene har vært vanskelige å planlegge grunnet Covid, men vi satset alt på et kort og kom i gang først av alle. EU-kontrollen den 29. april lokket hele 34 spillere – det var ny rekord! Før den tid kjørte vi tre kule og vidt forskjellige webinar. Webinar vil vi ha flere av gjennom de mørke månedene, så noe positivt har vi da fått ut av denne pandemien.

Vi har hatt rekorddeltakelse med hele 165 deltakere og over 9 treninger blir det et snitt på over 18 spillere. Fantastiskt! Fordi vi er mange, har vi delt spillerne på hcp-nivå og gruppene har vært preget av iver, treningsvilje og godt humør. Gruppe 2 (som har litt høyere hcp) har hatt noen av de beste treningene og har samtidig hatt veldig stabil deltakelse med flere nye spillere, så det ser ut som om opplegget treffer bra. Nå gjenstår kun vår populære turnering Snorgolf og så er det ferie før vi starter opp igjen i august.

Fra den spede start med herregruppen for snart fire år siden har Bjørnar «BXG» Søderberg stått ved min side i tykt og tynt. Han har også representert klubben tre ganger i Lag-NM. Savnet av Bjørnar i gjengen er enormt og vi tenker på han hver dag og vi krysser fingrene for at treningen hans går fremover. Stor takk til alle gutta som har hjulpet meg med det praktiske på trening – det betyr mye!

Lag-NM Senior

Tirsdag 15. juni startet sesongen på alvor med tirsdagsgolfen og med det kvalifisering for Lag-NM Senior i august der Holtsmark stiller med to herre- og ett damelag. 2. divisjon spiller på Norsjø som i fjor og 3. divisjon på Kongsberg, damene skal spille 2. divisjon antagelig på Kongsberg. I tillegg til tirsdagsgolf kan man kvalifisere seg via resultat på Sissener- og Østlandstour. Når dette skrives så ser det ut som vi er en fin gjeng som skal spille Østlandstour på Kjekstad 24. juli. Vår nyopprettede sportskommité står for uttak og budsjett for Lag-NM, så her er det bare og melde seg på tirsdagsgolf og krydre med nevnte turneringer. Uttak kommer etter turnering på Kjekstad tipper jeg.

Hva skjer til høsten?

Jeg skal snart spikre høst sesongen for herregruppen og ønsker å prøve litt nytt med flere konkurranser i forskjellig form. 19. august blir nok første gang, da er vi ferdige med Lag-NM som kommer til å tid med banebesøk, lagtrening og spillstrategi. I høst blir det forhåpentligvis mulighet for en liten tur over grensa i oktober. En avslutningstur på sesongen med konkurranse og overnatting vil passe bra etter to sesonger kun i Norge. Jeg vil gjerne forslag og hjelp til det som skal arrangeres, så si i fra hvis du ønsker å bidra!

Caj «Admiral C» Holm

Kommende aktiviteter

Herrer

31.05

Klubbtrening 5-Svingteknikk med Per og Paul

Ledig - Påmelding
07.06

Klubbtrening 6-Nærspills konkuranse

Ledig - Påmelding
14.06

Klubbtrening 7-M O N S T E R Week-DRIVER

Ledig - Påmelding
21.06

Klubbtrening 8-SNORGOLF

Ledig - Påmelding
Til toppen

Golfbox

Kontakt oss

Proshop
Booking og spørsmål
post@holtsmarkgolf.no - Tlf: +47 977 16 000

Mikkel Opsahl
Sports- og markedssjef
mikkel@holtsmarkgolf.no - Tlf: +47 907 50 864

Per Gullberg
Administrativ leder
per@holtsmarkgolf.no - Tlf: +47 970 44 164

Påmelding Veien til Golf

  Velg dato(*)

  Navn (*)

  Fødselsdato (dd.mm.åååå) (*)

  Adresse (*)

  Postummer (*)

  Sted (*)

  Land (*)

  Mobil (8 tall)

  Epost (*)

  For at Holtsmark Golf og deres samarbeidspartnere skal kunne gi deg best mulig relevant informasjon så trenger vi ditt samtykke til dette.

  Ja , jeg samtykker i at opplysningene kan lagres og benyttes til dette formål.