Dagens status

18 hulls banenÅpen
9 hulls banenÅpen
BallplasseringJa
DrivingrangeÅpen (Stenger kl 17 hver tirsdag)
TreningsområdeÅpent
PuttinggreenÅpen
BilutleieKun kjøring på vei
Booking protimerÅpent
Proshop08-18
Holtsmark Bistro10-18 (stengt torsdag)
Kiosk hull 11Åpen
Kontor08-16

Banetilstand

På grunn av sykdom vil Holtsmark Bistro være stengt i dag. Vi åpner igjen i morgen. I dag vil vi kun ha baguetter, vafler og kanelboller.

Whats In The Bag Holtsmark- Mikkel Opsahl

publisert: 11. mai 2020 | av: Caj Holm

Media avdelningen til herregruppen ønsker at vi blir mere kjent med hverande. Derfor lanserer vi Whats In The Bag, der vi presenterer en medlem og hans bag. Kult koncept der vi blir mer kjent og det er alltid gøy med utstyr.

Vedr Utstyr finnes det 2 regler enligt Caddie Holm

  1. Alt utstyr er bra intil man eier det!
  2. En dårlig sving vinner alltid over en bra klubba!
Slik er vi kjent med og se Mikkel, alltid et smir på lur og med fingrene i grøten.

Mikkel Opsahl

Driver

Taylormade M6 10,5 gr med Fujikura Atmos skaft i R-flex

3-Wood

Taylormade M6 15 gr med Project X Even Flow 50 gr skaft i R-flex

5-Wood

Taylormade M6 18 gr med Fujikura Atmos i R-flex

Jern

Callamay Mavrik pro 5-AW med True temper stål 105 gr i R-flex. Standard Lie o lengde

Wedger

Titlest SM 8 56,60. Sålesliping-S

Putter

Odyssey Works 34 tommer med Superstroke Slim 3:0 grep

Bag med tilbehør

Callaway standbag-Tour Authentic. På grepsiden spiller jeg med Golfpride MMC plus 4 med 1 xtra lag tape på hver kølle. Spiller med handske i L size

5 spørsmål om bagen og golf

Favorittkølle i bagen? det er nok min 5-wood. Elsker og slå den. Fantastisk ballbane og lyd i den kølla. I tillegg elsker jeg hvordan M6 serien ser ut når du står over ballen.

Noen kølle som vart med lenge og aldri forsvinner ut av bagen? Puttern min! Stoler veldig på den selv om ballen ikke alltid triller i hullet.

Hvilket slag gleder du deg mest til på en runde? Elsker «Risk And Reward» slag. Selv om jeg ikke er en lav hcp spiller, så er det noe xtra «spennende» med de slagen.

Noe du alltid har med i bagen? Laseren min. Uten den hadde jeg følt meg «lost in outer space»

Hvem er ditt golf forebilde/idol? TIGER WOODS! Ingen over, ingen ved siden av, og laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaangt til neste man på lista. I tillegg har jeg en forkjærlighet til «Tutta» og det hon fått til. Men det er nok mer respekt jeg har for henne enn at hun er et idol.

Caddie Holm kommenterer bagen

Mikkel er en elskverd gutt som virkelig har følelser for sin bag og dess innhold. Når du virkelig elsker det du har i bagen-da funker det! Vi starter med woodene. Taylormade m6 serien går igjen, fornuftig og sikker valg, der jeg vet fremst woodene alltid kommer ut i toppen av alle tester. TM kan dette med o lage wooder og har lengde og forgivenes i en pakke med god lyd. 5 wood med 18 gr er et meget bra valg! Det som imponerer i bagen og er et uventet trekk fra vår elskverdige gutt er jernen-Callaway Mavrik Pro! Dette er sjefen i den nye Mavrik serien og er egentlig en «better player club» men med så mye tech stuff i køllehodet passer denne kølla for langt flere. Disse påminner veldig om et par køller jeg gamet for noen år siden-Mizuno JPX 800 pro, de ser faktisk veldig like ut og de jerne var jeg veldig fornøyd med men var noe svåre, her har Mikkel en moder utgave med litt mer hjelp i hode samt Urethane som demper de treffene vi kjenner godt som støt i fingern (de tynne) Wegder lander på Titleist i 56 og 60, skal vi pirke i noe her så er vi på rett plass, AW wegden i jernesetter er på kun 48 gr og her kanskje det hadde vart lurt og kjørt 48,54,58? dette fikses enkelt med og bokke jernen noen gr, Caddie holm bokker wedgene så ofte så nå husker han ikke om hans 54 er 52 eller 56 eller kanskje rent av 54 🙂 Putter er en John Deere- alt fra Odyssey er bra! Konklusjonen må bli at Mikkel har en relativt ny bag med produkter fra sikre o gode produktserier, satt sammen så det passer han og noe han føler han får stor spille glede med. og som kjent så elsker han alt i sin bag, noe vi kan minne han om under sommerens nydelige runder på vår hjemme bane 🙂

Vi takker Mikkel for presentasjonen av sin bag, intervjuet og ønsker vår sportslige leder en fin sesong ute på Holtsmark og at han får tid og spille mye og ikke bare business all day long.

Kommende aktiviteter

Herrer

12.08

Herretrening 10 Putting med Paul-vi stiller in siktet mot KM!

Ledig - Påmelding
19.08

Herretrening 11 Spill fra forskjellig Lie på vår nye lekegrind

Ledig - Påmelding
26.08

Herretrening 12 3 køller og putter

Ledig - Påmelding
02.09

Herretrening 13 O R I G I N A L S I X CHAMP

Ledig - Påmelding
11.09

Herretrening 14 END Game vi spiller Bingo, Bango, Bongo

Ledig - Påmelding
Til toppen

Golfbox

Kontakt oss

Mikkel Opsahl
Sports- og markedssjef
mikkel@holtsmarkgolf.no - Tlf: +47 907 50 864

Per Gullberg
Administrativ leder
per@holtsmarkgolf.no - Tlf: +47 970 44 164

Påmelding Veien til Golf

Velg dato(*)

Navn (*)

Fødselsdato (dd.mm.åååå) (*)

Adresse (*)

Postummer (*)

Sted (*)

Land (*)

Mobil (8 tall)

Epost (*)

For at Holtsmark Golf og deres samarbeidspartnere skal kunne gi deg best mulig relevant informasjon så trenger vi ditt samtykke til dette.

Ja , jeg samtykker i at opplysningene kan lagres og benyttes til dette formål.